Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2014

Απάντηση της Μελίτας Χισκάκη για τις αιχμές που άφησε ο Πρόεδρος του Δ.Δ. Σ. Σωτηριάδης

Με τον δικό της τρόπο και όπως μας έχει συνηθίσει να κάνει, σχολίασε μέσω facebook τις αιχμές που άφησε στο δημοτικό συμβούλιο ο Πρόεδρος του Δ.Σ. Σίμος Σωτηριάδης για τις δημόσιες παρεμβάσεις της μέσω του διαδικτύου. 
 
Η απάντηση της έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον και είναι η ακόλουθη: Οι “κάποιοι στο διαδίκτυο” σχολιάζουν επώνυμα και δεν κρύβονται πίσω από το “ανώνυμος”. Όποιος επιλέγει να ρυθμίζει τη ζωή του τόπου του με τις επιλογές του, πρέπει να δέχεται πρώτα από όλα, την κριτική. Δε διακρίνω κανένα φανερό λόγο εκνευρισμού, ιδίως σε άτομα με υψηλό επίπεδο μόρφωσης. Όσο για την ευαισθησία στα παιδιά, δεν νομίζω ότι η πατρότητά της ορίζεται μονοσήμαντα...
 
 
 
 
ΠΗΓΗ: ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *