Παρασκευή 9 Ιανουαρίου 2015

Κατανομή ποσοστώσεων αγελαδινού γάλακτος από το Εθνικό Απόθεμα από την γαλακτοκομική περίοδο 2014-2015

Από τη Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής Π.Ε. Πέλλας (Έδεσσα) ανακοινώνεται ότι καλούνται όσοι δικαιούχοι ενδιαφέρονται να υποβάλλουν αίτηση χορήγησης ποσόστωσης αγελαδινού γάλακτος από το Εθνικό Απόθεμα από την γαλακτοκομική περίοδο 2014-2015.

Δικαιούχοι είναι:

Α) Γεωργοί που υπέβαλλαν ή θα υποβάλλουν κατά το τρέχον ημερολογιακό έτος και μέχρι 31-12-2014 αίτημα ένταξης σε τυχόν επενδυτικά ή αναπτυξιακά προγράμματα, εφόσον πληρούν τις λοιπές προϋποθέσεις ένταξης στο σχετικό πρόγραμμα και 

Β) Γεωργοί, νεοεισερχόμενοι στον τομέα της γαλακτοπαραγωγής, που δεν υπάγονται στην ανωτέρω κατηγορία (Α), μετά από πιστοποίηση από τον ΕΛΓΟΔ ύπαρξης της εκμετάλλευσής τους και εφόσον αυτή δεν προέρχεται από διαχωρισμό κοινής εκμετάλλευσης.

Δεν είναι δικαιούχοι της παρούσας κατανομής οι παραγωγοί οι οποίοι κατά τα γαλακτοκομικά έτη 2012-2013 ή 2013-2014 ή και στην τρέχουσα περίοδο, προέβησαν σε μεταβίβαση μέρους ή ολόκληρης της ποσόστωσής τους και δεν την έχουν ανακτήσει μέχρι την υποβολή αίτησης για χορήγηση ποσόστωσης και όσοι δηλώνουν στην αίτηση ανακριβή στοιχεία.

Οι αιτήσεις χορήγησης ποσόστωσης αγελαδινού γάλακτος διατίθενται από το διαδίκτυο μέσω της ιστοσελίδας www.et.gr (αναζήτηση ΦΕΚ Β’ 3395/17-12-2014/ Υπόδειγμα 1), από τη Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής στην Έδεσσα και από τα Γραφεία Γεωργικής Ανάπτυξης Σκύδρας και Αριδαίας και υποβάλλονται από τους δικαιούχους στον ΕΛΓΟΔ, απευθείας ή μέσω των περιφερειακών υπηρεσιών εποπτείας γάλακτος του ΕΛΓΟΔ, ή μέσω της Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής και των Γραφείων Γεωργικής Ανάπτυξης, μέχρι τις 16-01-2015.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Γραφείο Κτηνοτροφίας της Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής καθώς και στα Γραφεία Γεωργικής Ανάπτυξης Σκύδρας και Αριδαίας.



Ο ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΣ Δ/ΝΣΗΣ 

ΤΡΥΦΩΝ ΤΣΑΝΤΑΚΗΣ 


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *