Παρασκευή 9 Ιανουαρίου 2015

Συναντήσεις του Γιάννη Σηφάκη στο Δήμο Σκύδρας, με τη Δήμαρχο και τον αρχηγό της μείζονος αντιπολίτευσης

Ο Γιάννης Σηφάκης, με την ευκαιρία της επισημοποίησης της υποψηφιότητας του στις βουλευτικές εκλογές, συναντήθηκε με τη Δήμαρχο Σκύδρας Κατερίνα Ιγνατιάδου και συζήτησε μαζί της
θέματα της τοπικής αυτοδιοίκησης. 

Ο Γιάννης Σηφάκης τόνισε στη Δήμαρχο την ανάγκη να ακολουθηθεί άλλη πολιτική για τους ΟΤΑ ως αναγκαία προϋπόθεση για την αντιμετώπιση των οξυμένων προβλημάτων που αντιμετωπίζουν. Πολιτική που περιέχεται στις δεσμεύσεις της κυβέρνησης κοινωνικής σωτηρίας του ΣΥΡΙΖΑ. 

Η κυρία Ιγνατιάδου του ευχήθηκε καλή επιτυχία αναφέροντας ότι είναι πολύ χρήσιμη η παρουσία άφθαρτων και μαχητικών ανθρώπων στην κεντρική πολιτική σκηνή.


Ακόμη, ο Γιάννης Σηφάκης συναντήθηκε με το Δημοτικό Σύμβουλο Σκύδρας και αρχηγό της μειζονος αντιπολίτευσης, Μιχάλη Καραγιάννη, με τον οποίο συζήτησαν θέματα της αυτοδιοίκησης και για τα οξυμένα προβλήματα της περιοχής, αποτέλεσμα των πολιτικών που ακολουθούνται.


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *