Παρασκευή 9 Ιανουαρίου 2015

Δήλωση υποψηφιότητας του Νάκη Πασχαλίδη

Αγαπητοί Συμπολίτες

Φίλες & Φίλοι

Σε αυτά τα δύσκολα για την Ελλάδα χρόνια η ριζοσπαστική αριστερά, αναλαμβάνει την ευθύνη να οδηγήσει την πατρίδα μας, στο φως, στην ελπίδα, στην αισιοδοξία.

Από την πλευρά μου, σε αυτή την πρόκληση δεν μπορώ να μην ανταποκριθώ, συμμετέχοντας στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στο Ν.Πέλλας.

Πιστεύοντας στην ανάγκη για την συνεργασία και την ενότητα, σας καλώ να συστρατευτείτε μαζί μας, και να στηρίξετε την προσπάθεια μου. 

Γνωρίζετε πολύ καλά ότι όπως έχω κάνει όλα αυτά τα χρόνια, από την εμπειρία μου στην αυτοδιοίκηση, θα αφιερώσω όση ενέργεια χρειαστεί για να διασφαλίσω το συμφέρον του τόπου μας, για την ανασυγκρότηση της Έδεσσας-Πέλλας-Αλμωπίας-Σκύδρας, την ανασυγκρότηση της Ελλάδας.

Ενώνω τις δυνάμεις μου με εκείνες που ασπάζονται την ανάγκη για μια αριστερή στρατηγική για τη χώρα, που ωφελεί τους πολλούς, είναι αλληλέγγυα στους αδύναμους, εγγυάται την ασφάλεια, αξιοποιεί τις δυνατότητες των άξιων, ενισχύει τις ευκαιρίες στη νέα γενιά και εγγυάται την συμμετοχή μας στην μεγάλη ευρωπαϊκή οικογένεια αναβαθμίζοντας τους θεσμούς που υπηρετούν τις ανθρώπινες αξίες.


Αυτή την ελπίδα θέλω να εκφράσω. Και με αυτό το όραμα θα συνεχίσω την πορεία μου στο πλευρό σας.




Με εκτίμηση 

Νάκης Πασχαλίδης
Φαρμακοποιός
Υποψήφιος Βουλευτής Ν.Πέλλας ΣΥΡΙΖΑ

Έδεσσα, Πέλλα, Αλμωπία, Σκύδρα 

Στηρίζουμε την Ελλάδα. Ελλάδα πρώτη φορά Αριστερά

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *