Δευτέρα 5 Ιανουαρίου 2015

Από το Δυτικό Πέλλας ο Αγρότης της Χρονιάς 2014

Με εξειδίκευση σε απαιτητικές καλλιέργειες όπως το µπρόκολο και το κουνουπίδι, έµφαση στην ποιότητα του τελικού προϊόντος και αυστηρή εφαρµογή ενός καθετοποιηµένου µοντέλου λειτουργίας, η αγροτική επιχείρηση του 40χρονου Μάρκου Σαπουντζόγλου από το ∆υτικό Πέλλας φέρει όλα τα εχέγγυα, ώστε να του χαρίσει τον τίτλο του Αγρότη της Χρονιάς 2014.

Το προφίλ της εταιρίας:

Η εταιρεία «ΣΑΠΟΥΝΤΖΟΓΛΟΥ ΑΡΙΣΤ. ΜΑΡΚΟΣ» είναι μία γεωργική επιχείρηση που βρίσκεται στο Δυτικό Πέλλας. Ο Μάρκος είναι απόφοιτος της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής και πτυχιούχος Τεχνολογίας Γεωπονίας. Από το 2006 έχει αναλάβει το αγρόκτημα των λαχανικών του πατέρα του.

Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΑΣ
Έχουμε σαν γνώμονα την αειφόρο ανάπτυξη. Καλλιεργούμε με σεβασμό προς το περιβάλλον, φροντίζοντας για την προστασία του και τη βιωσιμότητά του.

ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
Από το 2008 η εταιρεία μας έχει επενδύσει πάνω από 1.000.000 € σε επιχειρησιακά σχέδια.Τα σχέδια αυτά αφορούσαν στον εκσυγχρονισμό των γεωργικών μηχανημάτων, στην αναβάθμιση των εγκαταστάσεων, στην αγορά γης, στη δημιουργία γεωτρήσεων άντλησης νερού, καθώς επίσης και στη δημιουργία συκεώνα.

ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ
Παραμένουμε στην κορυφή των καλλιεργητών και προσφέρουμε στους πελάτες μας την καλύτερη ποιότητα προϊόντων, εστιάζοντας σε καινοτόμους μεθόδους καλλιέργειας. Η φυσική απολύμανση του εδάφους από παθογόνους μικροοργανισμούς, η εφαρμογή μυκορριζών και βακτηρίων ριζώσεων μας βοηθούν στο να έχουμε ένα τελικό προϊόν χωρίς τη χρήση χημικών σκευασμάτων.

ΔΙΑΘΕΣΗ
Μπορείτε να βρείτε τα προϊόντα μας σε Σούπερ μάρκετ της Ελλάδος και της Κύπρου,καθώς επίσης και σε επιλεγμένα καταστήματα στις κεντρικές λαχαναγορές της Ελλάδος.

Τα προϊόντα παραγωγής

ΜΠΡΟΚΟΛΑ
Ο Σαπουντζόγλου Μάρκος είναι ο μεγαλύτερος παραγωγός μπρόκολου στην Ελλάδα. Σε συνεργασία με τους καλύτερους σποροπαραγωγικούς οίκους, έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του καταναλωτή από την εξαιρετική ποιότητα του προϊόντος του. Διατίθενται από 15 Αυγούστου μέχρι 15 Ιουνίου.

ΚΟΥΝΟΥΠΙΔΙΑ
Ένα προϊόν της οικογενείας των σταυρανθών, με εξαιρετικά λευκό χρώμα, άριστη κάλυψη και προστασία από τα φύλλα του, καθώς επίσης και πολύ καλή διατηρησιμότητα μέχρι την κατανάλωσή του. Διατίθενται από Σεπτέμβριο μέχρι και Δεκέμβριο.

ΣΥΚΑ
Τα σύκα που παράγουμε, ολοένα και περισσότεροι καταναλωτές περιμένουν τη μικρή περίοδο που θα τα διαθέσουμε στην αγορά για να τα γευθούν. Και ο λόγος για αυτό, είναι η υπέροχη γλυκιά γεύση και το άρωμα που αφήνει,αφότου το γευθείς. Διατίθενται από 15 Αυγούστου μέχρι 5 Οκτωβρίου.


logospellas.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *