Δευτέρα 5 Ιανουαρίου 2015

Κοπή Πρωτοχρονιάτικης πίτας στο Δημαρχείο στα Γιαννιτσά (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Πραγματοποιήθηκε την πρώτη ημέρα του έτους στο Δημαρχείο στα Γιαννιτσά, ο αγιασμός και η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας από το Δήμαρχο Πέλλας Γρηγόρη Στάμκο.

Η τελετή του αγιασμού έγινε από τον Αρχιερατικό Επίτροπο π. Ιωάννη Σπυρίδη και τον Πανοσιολογιότατο π. Καλλίνικο Δοράκη. `

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Διευθυντής του τμήματος Ασφαλείας Γιαννιτσών κ. Περδικάτσης, ο Διοικητής της 163 Μ.Β.Π. κ. Λάκης Αθανάσιος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Χρήστος Πασσαλής, Αντιδήμαρχοι, Πρόεδροι Δημοτικών Επιχειρήσεων, Δημοτικοί - Τοπικοί Σύμβουλοι και δημότες.

Ο Δήμαρχος ευχαρίστησε όσους παραβρέθηκαν στην εκδήλωση και ευχήθηκε Καλή και Δημιουργική Χρονιά.






0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *