Δευτέρα 5 Ιανουαρίου 2015

Παύλος Κελεσίδης: ''Η ώρα της ανατροπής''

Η στιγμή που το κατεστημένο πολιτικό σύστημα ΝΔ-ΠΑΣΟΚ θα παραδώσει τη διακυβέρνηση της χώρας σ’ εκείνες τις δυνάμεις που χρόνια τώρα πραγματικά και έμπρακτα στέκονται δίπλα στον πολίτη έφτασε. Ήρθε η ώρα της Αριστεράς.

Ο ΣΥΡΙΖΑ με την στάση του, απέναντι σ’ αυτούς που κατέστρεψαν τους πολίτες και υποθήκευσαν τη χώρα, δείχνει το δρόμο της Ανατροπής. Σίγουρα, ο δρόμος αυτός θα είναι ανηφορικός, παρ’ όλα αυτά υπάρχουν τα μέσα και τα όπλα που θα οδηγήσουν τη λαϊκή έκφραση στην επιλογή του ΣΥΡΙΖΑ.

Το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης ήδη προξένησε πονοκέφαλο καθώς φανέρωσε το πώς και από πού θα εφαρμοστεί. Η ανακοίνωση του την άθλια συγκυβέρνηση να προχωρήσει σε πλειοδοσίες λέγοντας πως ήρθε το τέλος των μνημονίων και η έξοδος στις αγορές. Τα αποτελέσματα γνωστά. Κλειστές οι πόρτες του Διεθνούς Χρηματοπιστωτικού συστήματος και τιμωρία ταυτόχρονα.

Ποια τιμωρία;

Το τρίτο μνημόνιο είναι προ των πυλών της χώρας. Προσπαθούν να το κρύψουν αλλά δεν μπορούν πλέον. Τα mail πάνε και έρχονται. Οι αποφάσεις ειλημμένες και το αδιέξοδο μπροστά. Χρησιμοποίησαν τον ΠτΔ μπας και κερδίσουν πολιτικό χρόνο αλλά η ίδια η Βουλή ματαίωσε τα σχέδιά τους.

Προχωρούν τάχα να διασπάσουν το πολυπρόσωπο κίνημα που συσπειρώνεται γύρω από τον ΣΥΡΙΖΑ φτιάχνοντας «φυσιολατρικούς θιάσους» με πρωταγωνιστές τα ποτάμια, τις ελιές, τις ρίζες, τα τριαντάφυλλα και ό,τι άλλα κατεβάσει ο νους τους αλλά η πορεία της ανατροπής είναι προδιαγεγραμμένη.

Ο λαός πλέον μιλάει απλά. «Ήμουνα νιος και γέρασα» με τις κοροϊδίες και τις υποσχέσεις. Έπαψε πλέον να είναι «πελάτης» άλλα ενεργός πολίτης.

Τα κριτήρια καθαρά και σίγουρα. Η αναδουλειά, η ανεργία, η φτώχεια, η εξαθλίωση, η ταπείνωση είναι τα κριτήρια επιλογής του πολιτικού συστήματος που θα τον εκπροσωπήσει.

Η ώρα πλησιάζει. Το μόνο που μένει είναι ο τόπος αυτός να πάει μπροστά και η δικαιοσύνη απερίσπαστη να κάνει τη δουλειά της.



ΚΕΛΕΣΙΔΗΣ ΠΑΥΛΟΣ

ΜΕΛΟΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΣΥΡΙΖΑ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *