Δευτέρα 5 Ιανουαρίου 2015

Παραμένει Περιφερειακή Σύμβουλος Πέλλας η Μαρία Καράμπελα

Η Περιφερειακή Σύμβουλος Πέλλας, Καράμπελα Μαρία, μέσα από επιστολή της δίνει τέλος στην παραφιλολογία που ξεκίνησε για την συμμετοχή της στις επικείμενες Εθνικές εκλογές της 25ης Ιανουαρίου τονίζοντας ότι θα συνεχίσει να εκπροσωπεί τον νομό Πέλλας ως Περιφερειακή Σύμβουλος χωρίς όμως να αποκλείει την συμμετοχή της στην κεντρική πολιτική σκηνή στο μέλλον

Ολόκληρη η επιστολή

''Με την προκήρυξη των εθνικών εκλογών της 25ης Ιανουαρίου ξεκίνησε ένα κύμα παραφιλολογίας σε σχέση με την συμμετοχή μου η μη στα Ψηφοδέλτια της ΝΔ στο νομό μας.

Γι' αυτό το λόγο θα ήθελα ανακοινώσω ότι θα συνεχίσω να εκπροσωπώ τον νομό μας ως Περιφερειακή Σύμβουλος στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, και δεν θα συμμετέχω ως υποψήφια βουλευτής στις επικείμενες εθνικές εκλογές, παρά την τιμητική πρόταση που μου έγινε, χωρίς όμως να αποκλείω την συμμετοχή μου στην κεντρική πολιτική σκηνή στο μέλλον.

Για άλλη μια φορά δηλώνω δυναμικά παρούσα στα πολιτικά δρώμενα του τόπου μας μέσω της τοπικής αυτοδιοίκησης τιμώντας έτσι την ψήφο των συμπολιτών μας εκπροσωπώντας τους επάξια στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

Περιφερειακή Σύμβουλος
Καράμπελα Μαρία''

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *