Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2015

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ: Ο υποψήφιος με το ΠΟΤΑΜΙ Βαγγέλης Γραμματικού αποκλειστικά στο ialmopia.gr [ΒΙΝΤΕΟ]

Σας παρουσιάζουμε την αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε στο ialmopia.gr ο υποψήφιος με το ΠΟΤΑΜΙ Βαγγέλης Γραμματικού στα Γιαννιτσά την Πέμπτη (15/1)


Ποιος είναι ο Βαγγέλης Γραμματικού;


"Από τον τόπο καταγωγής μου, τα Γιαννιτσά, ξεκινώ την πορεία μου και στο πολιτικό στίβο. Γεωπόνος, πτυχιούχος του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, με μεταπτυχιακή ειδίκευση στην Αγροτική Οικονομία. Εργάζομαι σαν ελεύθερος επαγγελματίας στα Γιαννιτσά, οπού διατηρώ κατάστημα Γεωργικών Εφοδίων και παράλληλα ασχολούμαι με την εκπόνηση τεχνοοικονομικών μελετών για την επιδότηση αγροτών μέσα από τα κοινοτικά προγράμματα. Γέννημα θρέμμα της Πέλλας με πλούσια κοινωνική και αθλητική δραστηριότητα. Συμμετείχα ως αθλητής και προπονητής σε ομάδες μπάσκετ του Νομού μας.

Δηλώνω παρών σε μία από τις σημαντικότερες εκλογικές αναμετρήσεις των τελευταίων ετών. Το Ποτάμι είναι ένα Κίνημα για τη δικαιοσύνη, την εργασία, την παιδεία. Εκφράζει το καινούριο και κάνει μια σοβαρή και αξιόπιστη κυβερνητική πρόταση στον ελληνικό λαό."


Επιμέλεια - Συνέντευξη: Τάσος Καλαϊτζής



Δείτε την συνέντευξη μέσα από την κάμερα του ialmopia:




Το ialmopia ευχαριστεί θερμά τον κ. Γραμματικού για την συνέντευξη και του εύχεται καλή επιτυχία.


ialmopia.gr

6 comments:

  1. Ωραιο παλικαρι αλλα ρε φιλε δε κοβει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. απο που το καταλαβες ρε φιλε εσυ; τον γνωριζεις προσωπικα τον ανθρωπο; αντε σοβαρευτειτε ολοι και σταματηστε να την πεφτετε σε νεα παιδια, ειτε αυτα ειναι αριστερα ειτε δεξια κτλ. παρτε το χαμπαρι οι νεοι θα μας σωσουν (αν σωνεται κατι απο ολο αυτο που ζουμε)

      Διαγραφή
  2. Ε ναι δεν τα έχει μάθει παπαγαλία όπως οι άλλοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αγνο παιδι και τιμιο αποσο γνωριζω. μπραβο σου παλικαρι μου αν και λιγο αγχωμενος τουλαχιστον μιλας καθαρα και οχι υπουλα σαν ολους τους αλλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλή επιτυχία! Οι νέοι αξίζουν αν όχι την στήριξή μας, τουλάχιστον την συμπάθειά μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οτι και να'ναι το παλικάρι τί να ψηφίσω?Τον Μπόμπολα και το MEGA??Μακριά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *