Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2015

Στα άδυτα ενός πυρηνικού υποβρυχίου - Η ζωή κάτω από την επιφανεια της θάλασσας (pics)

Τα πυρηνικά υποβρύχια του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ είναι μια από τις πιο... δύσκολες μονάδες που ένας ναύτης μπορεί να υπηρετήσει.

Τα υποβρύχια αυτά είναι εξοπλισμένα με την πιο σύγχρονη τεχνολογία και διαθέτουν τέτοια δύναμη πυρός που μπορούν να καταστρέψουν ολόκληρες χώρες. Δεν είναι, λοιπόν τυχαίο, ότι αποτελεί εφτασφράγιστο μυστικό ο τρόπος λειτουργίας τους. Ομως το κανάλι WATM, που απευθύνεται αποκλειστικά σε στρατιωτικό κοινό, κατόρθωσε να εξασφαλίσει μερικές φωτογραφίες που απεικονίζουν την ζωή μέσα σε ένα πυρηνικό υποβρύχιο και τις δημοσίευσε με την άδεια του πολεμικού ναυτικού.



Στις φωτογραφίες παρατηρούμε όλες τις όψεις της ζωής σε ένα σκάφος όπου συνυπάρχουν η έλλειψη φυσικού φωτός και η έλλειψη χώρου. Βέβαια, υπάρχουν και οι στιγμές που το υποβρύχιο αναδύεται και οι ναύτες έχουν την ευκαιρία να κάνουν μακροβούτια και να ψήσουν τις μπριζόλες τους υπό το φως του ηλίου. Παρά το γεγονός ότι αναδύονται σε μαγευτικά μέρη , η πιο όμορφη στιγμή του ταξιδιού για όλους είναι η επιστροφή στην ξηρά και η αγκαλιά των αγαπημένων τους.






























 
 
 
http://www.ialmopia.gr/search/label/PHOTOS
 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *