Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2015

Όλα τα μάτια πάνω στον Έλληνα ''Spartan'' Κώστα Σαμαρόπουλο από την Σκύδρα. Διαβάστε την συνέντευξη!

ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ''Spartan'' –στοχος ΣΕΒΙΛΛΗΣ ΚΑΙ ΧΕΤΑΦΕ

ΚΩΣΤΑΣ ΣΑΜΑΡΟΠΟΥΛΟΣ

Ο ελληνας που αλωνιζει το πρωταθλημα της Ισπανιας


Το ονομα Κωστας Σαμαροπουλος αντηχει πλεον στα γηπεδα της Ισπανιας με τους φιλαθλους της CD CIUDAD REAL να φωναζουν ρυθμικα το ελληνικο ονομαKostas σε κάθε αγωνα της αγαπημενης τους ομαδος .

Λιγα λογια για τον 23χρονο αμυντικο Κωστα Σαμαροπουλο που καταγεται από την πολη της Σκυδρας και μετα από μια πετυχημενη πορεια στο ελληνικο πρωταθλημα από το καλοκαιρι μετακομισε στην Ισπανια υπογραφοντας ένα σπουδαιο συμβολαιο με την ομαδα της Real Ciudad.Ειναι σημαντικο να αναφερουμε πως ο ταλαντουχος παικτης πριν υπογραψει με την ομαδα της CDCIUDAD REAL πηρε μερος στις προπονησεις στην ισπανικη Alcocorn ομαδα ομαδα ond Division FC οπου αφης πολύ καλες εντυπωσεις το ροστερ όμως της ομαδος ηταν ηδη κλεισμενο.Παραλληλα τον Ελληνα παικτη παρακολουθουν σκαουτερ από GRANADA, MALAGA FC, SAD RAYO VALLECANO, FIFA AGENTS, SEVLLA FC ομαδες στις οποιες εχει αφησει θετικες εντυπωσεις και ανοιχτες πορτες σε πιθανη μελλοντικη συνεργασια.Πολυ γρηγορα ο ελληνας παικτης εντυπωσιασε τους Ισπανους( εχοντας 17 συμμετοχες σε ισαριθμες αγωνιστικες και 5 σε αγωνες κυπελλου με 2 τερματα) και με το ταλεντο του μεσα στα γηπεδα αλλα και με την προσωπικοτητα του αφου προκειται για ένα παιδι με σπανιο χαρακτηρα και ταπεινοτητα με πολλα ονειρα και φιλοδοξιες αλλα και με πολύ ορεξη για δουλεια και το σημαντικοτερο..μεγαλη αγαπη για την στρογγυλη θεα.

Βγαλμενος από την Ακαδημια του Αετου Σκυδρας πολύ γρηγορα μετακομισε στην ομαδα του Αετου με συμμετοχη στο πρωταθλημα της Γ Εθνικης απ οπου τον ανακαλυψαν οι σκαουτερ πετυχαινοντας την πρωτη του σημαντικη μεταγραφη σκαρφαλωνοντας κατευθειαν στο πρωταθλημα της Α Εθνικης στα σαλονια του Ολυμπιακου Πειραιως οπου και παρεμεινε για 2 χρονια.Στην συνεχεια περασε από τον Πανιωνιο και Αναγεννηση Γιαννιτσων και κατεληξε στον Αστερα Μαγουλας…και από κει ξεκινησε το ονειρο…….


ΕΡΩΤΗΣΗ –Κωστα καταρχην σε καλωσοριζουμε και σ ευχαριστουμε για τον χρονο που μας αφιερωνεις για να μας δωσεις μια εικονα για το πώς ηρθε αυτή η σπουδαια επιτυχια στην επαγγελματικη σου καριερα..

Κ.Σ- Εγω σας ευχαριστω πολύ και να ευχηθω αρχικα σε ολους καλες γιορτες με υγεια πρωτα απ όλα.

Ο προλογος νομιζω ότι τα λεει όλα για το ξεκινημα μου μεχρι την στιγμη που βρισκομαι στην ομαδα του Αστερα Μαγουλας και μετα από εκτεταμενες επαφες και σκληρες φυσικα προπονησεις ηρθε η γνωριμια μου με τον επικεφαλη της Ισπανικης εταιριας A.F.A. CONSULTANCY LTD (ADVANCED FOOTBALL ARTISTRY) με εδρα την Μαδριτη μεσω της οποιας εγιναν και οι συζητησεις ώστε να επιτευχθει η μεταγραφη μου στην ομαδα της Real Ciudad.Ολα εγιναν πολύ γρηγορα με οργανωμενες κινησεις μεσω της AFA που δραστηριοποιειται σε παγκοσμιο επιπεδο και τον Ιουνιο πηγαινονταςστην Ισπανια παιζοντας σε 2 αγωνες οι ανθρωποι της Ciudad με εμπιστευτηκαν κλεινοντας πολύ γρηγορα μαζι μου συμβολαιο

ΕΡΩΤΗΣΗ –Υπαρχουν μεγαλες διαφορες αναμεσα στο Ισπανικο και Ελληνικο πρωταθλημα??

Κ.Σ- Σέβομαι το ελληνικό ποδοσφαιρο γιατί με βοήθησε να γίνω αυτό που είμαι σήμερα. Το Ισπανικό ποδοσφαιρό ειναι διαφορετικό, σε θεματα οργανωσης ,νοοτροπιας και επαγγελματισμου. Οι αννθρωποι εκει είναι πολύ κοντα στους ποδοσφαιριστες και εχουν υψηλες απαιτησεις."

ΕΡΩΤΗΣΗ-Συναντησες δυσκολιες με την προσαρμογη σου σε μια ξενη χωρα με διαφορετικη γλωσσα ?

Κ.Σ- Στην Ισπανία μιλάνε κυρίως Ισπανικά οποτε σιγουρα υπηρξαν πολλες δυσκολιες στην αρχη. Ο προπονητής μου ηταν απαιτητικός και αυτό με βοήθησε τελικά να βρώ περισσότερη δύναμη και τρόπους για να προσαρμοστώ, πχ μεσα σε 2 μηνες εμαθα αριστα την Ισπανικη γλωσσα και με βοηθησε παρα πολύ αυτό στο θεμα της επικοινωνίας αλλά και της αποδοχής απο όλους.

ΕΡΩΤΗΣΗ-Η σχεση σου με τους συμπαικτες σου??

Κ.Σ-Το κλιμα που επικρατει μεσα στην ομαδα και στα αποδυτηρια και εκτος είναι αριστο με τα παιδια αλλα και με τους ανθρωπους της ομαδος ειμαστε σαν οικογενεια ,σαν παρεα και αυτό είναι πολύ σημαντικο.

ΕΡΩΤΗΣΗ-Τα επιπεδο στο ισπανικο πρωταθλημα είναι υψηλοτερο??

Κ.Σ-Στην Ελλαδα υπαρχουν παικτες με τεραστιο ταλεντο και με προοπτικες ώστε να καταφερουν να αγωνιστουν και σε μεγαλες κατηγοριες αλλα και στα Ευρωπαικα πρωταθληματα.Αυτο που χρειαζεταινα εχουν είναι πανω απ όλα η υπομονη ,η ταπεινοτητα ,πιστη και φυσικα σκληρη δουλεια.

ΕΡΩΤΗΣΗ-Πολύ γρηγορα καθιερωθηκες στο Ισπανικο πρωταθλημα,,που νομιζεις ότι οφειλεται αυτό?

Κ.Σ-Η ομαδα μου εχει πολύ καλο συστημα προωθησης και προβολης για κάθε αγωνα και κάθε παικτη ξεχωριστα.Σιγουρα επαιξε ρολο ότι πετυχα και 2 γκολ πολύ νωρις και συν ότι υπαρχουν οι φιλαθλοι της ομαδος που με αγκαλιασαν από την αρχη δινονατς μου μαλιστα και το ονομα Spartan με αποτελεσμα να με αποκαλουν πλεον ετσι.

ΕΡΩΤΗΣΗ-Πριν λιγο καιρο υπηρξε και εντονη φημολογια για το ενδιαφερον και αλλων ομαδων της Ισπανιας για το ονομα σου αναμεσα στων οποιων η Σεβιλλη και η Χεταφε.θελεις να μας πεις τι εγινε?

Κ.Σ-Το συμβολαιο που εχω υπογραψει είναι για 1 χρονο με την ομαδα ενημερωθηκαμε ότι υπαρχει εντονο ενδιαφερον με την παρουσια καποιων αρμοδιων στους αγωνες που καναμε.Απο κει και περα στο δικο μου μυαλο πρωτα απ όλα είναι να πευχουμε τους στοχους με την ομαδα μου και από κει και περα αν είναι να ερθει κατι καλως να ερθει…

ΕΡΩΤΗΣΗ-Θα ηθελες να παραμεινεις εκει?

Κ.Σ-Ο καθενας νομιζω ότι θα ηθελε να αγωνιζεται σε ενα ευρωπαικο πρωταθλημα παραλληλα ότι και το κλιμα που επικρατει στην ομαδα ιδιαιτερα με τον προεδρο και τον προπονητη μου είναι αριστο . Ο στόχος μας (του τιμ που με περιβάλλει και δικός μου) είναι να κάνω μία καλύτερη μεταγραφή με την νέα μεταγραφική περίοδο.

ΕΡΩΤΗΣΗ-Αυτό που πετυχες είναι πολύ μεγαλη ευκαιρια και σιγουρα ονειρο για κάθε παικτη.Χρειαστηκαν η όμως καποιες θυσιες για να το πετυχεις.Νομιζεις ότι αξιζε ο ο κοπος.?

Κ.Σ-Θυσιες κανει ο κάθε ποδοσφαιριστης που εχει φιλοδοξιες και πραγματικους στοχους..θυσιαζεις οικογενεια και προσωπικη ζωη αλλα όταν ερχεται η επιτυχια και η αναγνωριση μεσα από τις μεγαλες αυτές προσπαθειες που κανεις αισθανεσαι ότι εχεις πετυχει το ονειρο σου..

ΕΡΩΤΗΣΗ-Υπαρχουν καποιοι ανθρωποι που θα ηθελεςνα ευχαριστησεις που σε βοηθησαν και σε στηριξαν σ αυτην σου την προσπαθεια?

Κ.Σ- Βασικο ρολο και πολύ σημαντικο επαιξε η οικογενεια μου ο πατερας μου ,η μητερα μου και ο αδερφοςμου.χωρις αυτοτς δεν θα ειχα φτασει ως εδώ…οκαθενας τους με βοηθησε με τον δικο του τροπο.Επισης ο γυμναστης μου Στεφανος Μαμμαλης που με προετοιμασε ωστενα εχω αριστη φυσικη κατασταση πριν παω στην Ισπανια.Και τον ανθρωπο ο οποιος με εφερε σεεπαφη με την AFAτον εκπροσωπο ποδοσφαιριστων κ.Βαταμιδη Σιμο.

ΕΡΩΤΗΣΗ-Η καλυτερη και η χειροτερη στιγμη της καριερας σου/

Κ.Σ-Δεν θα μπορουσα να ξεχωρισω καποια στιγμη γιατι κάθε στιγμη επιτυχιας είναι μοναδικη και σε ανεβαζει ψυχολογικα εκεινη την στιγμη..οπως επισης και και ότι υπαρχουν και ασχημες στιγμες που ευτυχως όμως τις αφηνεις στην ακρη του μυαλου σου και προχωρας …

ΕΡΩΤΗΣΗ-Σε μια ενδεχομενη προταση να επιστρεψεις στο ελληνικο πρωταθλημα θα ησουν θετικος?

Κ.Σ-Εξαρταται από την προταση φυσικα αν ηταν ευνοικες οι συνθηκες αλλα σιγουρα η συμμετοχη μου σε ομαδα της Ισπανιας είναι μεγαλυτερη προκληση.

ΕΡΩΤΗΣΗ-Ποιοι είναι οι μελλοντικοι σου στοχοι???

Κ.Σ-Στοχος μου πρωταρχικος είναι φυσικα οι στοχοι της ομαδος μου από κει και περα προσωπικος μου στοχος είναι να βελτιωνομαι συνεχως σαν ποδοσφαιριστης αλλά και ως 'Ανθρωπος, που ειναι και η δύο πιο σημαντικοί πυλώνες του "A.F.A. Career management program" και που δουλευω ασταματήτα με τους συμβούλους μου στην Ισπανία.


ΕΡΩΤΗΣΗ-Το ονειρο σου?

Κ.Σ-Μια μεταγραφη στην Real Madrid!!

ΕΡΩΤΗΣΗ-Μια ευχη για το 2015.

Κ.Σ-Πρωτα απ όλα υγεια για ολο τον κοσμο και στους αθλητες θα ηθελα να πω να μην το βαζουν κατω και να εχουν υπομονη και πιστη και θεληση κυνηγωντας τους στοχους τους γιατι αν το πιστεψουν όλα μπορουν να γινουν.

Κωστα σε ευχαριστουμε πολύ για τον χρονο που μας αφιερωσες και σου ευχομαστε όλα σου τα ονειρα να πραγματοποιηθουν.


ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΧΑΡΑ ΜΑΤΕΝΤΖΟΓΛΟΥ

1 comments:

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *