Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2015

ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ: Απόλλων Κρύας Βρύσης - Ηρακλής Άσπρου 3-0 [ΕΙΚΟΝΕΣ]

Πολλά επεισόδια σημάδεψαν το κυριακάτικο ντέρμπι κορυφής της Α1 κατηγορίας όπου η ομάδα του Απολλων Κρυας Βρυσης υποδέχτηκε τον Ηρακλή Ασπρου. Οι γηπεδούχοι πήραν το πολύτιμο τρίποντο της νίκης σε αγωνιστικό τομέα εύκολα όχι όμως και σε τεχνικό αφού το ματς είχε αρκετές διακοπές με πολλά επεισόδια και στην κατάμεστη κερκίδα αλλά και εντός του αγωνιστικού χώρου.


Το πρώτο γκολ του αγώνα από τον Πέτρο Σιδηροπουλο (Πεπε) από καθαρή θέση οφ σαιτ που δεν υποδείχθηκε από την βοηθό Μητρου δημιούργησε την οργή των φιλάθλων των φιλοξενουμένων και των παραγόντων της διοίκησης με αποτέλεσμα να εισβάλλουν στον αγωνιστικό χώρο και να διακοπεί ο αγώνας για 15 ' περίπου..Το 1-0 ήταν και σκορ ημιχρόνου. Στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους οι γηπεδούχοι διπλασιάζουν τα τέρματα τους με πολύ ωραίο γκολ από τον νεαρό Τάσο Σιδερη παγώνοντας περισσότερο τους φιλοξενούμενους. Το τελικό 3-0 πέτυχε με εύστοχο χτύπημα πέναλτι ο Στελιος Νηρλας στο 80' σε ανατροπή του Γκοτση.

Το παιχνίδι τελείωσε με τις έντονες διαμαρτυρίες της ομάδος του Άσπρου στο διαιτητικό τρίο Σιδηροπουλος Μητρου Δερμετζης.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ Σκαπερδας Σιδερης Παπαδοπουλος Στ. (80' Μισαηλιδης)Μπρεγκου(70'Βοταρης δ.) Κιτσας (70' Γκοτσης)Πετριδης Παπασοπουλος Γ. Νηρλας Σισηροπουλος .

ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΣΠΡΟΥ Παπαδοπουλοις Ρυσσιου ΟΙρφανιδης Αντωνιαδης (15'Τοπκας)Ρεις Πληκαδιτης Αποστολουδας Ελευθεριαδης(70' Παλανης) Ρετζιας(80' Μουρατιδης) Πλατακης Δημητριαδης.


ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΜΑΤΕΝΤΖΟΓΛΟΥ ΧΑΡΑ



















Ακολουθήστε μας στην σελίδα μας στο facebook!




 




0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *