Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2015

Ηρακλής Άσπρου: "Πετούσαν κροτίδες, σίδερα και πέτρες στους φιλάθλους μας οι οπαδοί του Απόλλωνα"

Το Δ.Σ. του Ηρακλή Άσπρου δια στόματος του προέδρου Περικλή Κίτσου διαμαρτύρεται έντονα για όσα συνάντησε η ομάδα μας στην Κρύα Βρύση όπου οι φίλαθλοι των γηπεδούχων επιτέθηκαν με γκλοπ, σίδερα και πέτρες στους φιλάθλους μας, έριχναν κροτίδες και έβριζαν με ακατανόμαστες εκφράσεις το χωριό και τις μάνες μας. Κάλεσα την αστυνομία επικοινωνώντας με ο Α.Τ. Κρύας Βρύσης όμως αυτή δεν ήρθε ποτέ για να μας προστατεύσει.


Στη φάση του πρώτου γκολ των αντιπάλων μπήκα για να διαμαρτυρηθώ στον διαιτητή και δέχτηκα την επίθεση του γενικού αρχηγού του Απόλλωνα.

Επίσης υπάρχουν φρικτά παράπονα από τη βοηθό κ. Μήτρου για τη φάση του πρώτου γκολ που σημειώθηκε από θέση καταφανή οφσάιντ, ενώ όταν πήγα να πάρω τα δελτία έσπρωξε με δύναμη την πόρτα των αποδυτηρίων και με χτύπησε στο κεφάλι.


Συγχαίρω τον διαιτητή κ. Σιδηρόπουλο και τον βοηθό κ. Ν. Δεμερτζή που ήταν πολύ καλοί. Επίσης, αν και είχε οριστεί σαν πρώτος βοηθός ο Ι. Σίπκας έγινε αλλαγή χωρίς να ενημερωθούμε από τον αρχιδιαιτητή Καρακαελίδη και παρότι προσπαθήσαμε να ενημερωθούμε αυτός δεν απαντούσε στο τηλέφωνο.

Έχουμε ζητήσει από την αρχή να μην μας ορίζουν γυναίκες διαιτητές, ωστόσο κι αυτό δεν έγινε.

Καταγγέλλουμε τέλος την απαράδεκτη φιλοξενία των φιλάθλων του Απόλλωνα Κρύας Βρύσης και επιφυλασσόμαστε στο μέλλον.

Υ.Γ. Ρωτήσαμε τον πρόεδρο της ΕΠΣ Πέλλας Στέργιο Αντωνίου για την αλλαγή βοηθού διαιτητή και μας δήλωσε ότι δεν γνωρίζει τίποτα.


Με τιμή
Ο Πρόεδρος
Περικλής Κίτσος 


 Ακολουθήστε μας στην σελίδα μας στο facebook!

 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *