Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου 2015

Μ. Αλέξανδρος Κρ. Βρύσης – ΓΑΣ Αλεξάνδρεια: 48-89 (Α' Κατηγορία ΕΚΑΣΚΕΜ) (ΒΙΝΤΕΟ)

Τελικά ο Μέγας Αλέξανδρος Κρύας Βρύσης ήταν ο άτυχος, μιας και βρέθηκε στο δρόμο του ΓΑΣ πάνω στο πιο εκκωφαντικό ξέσπασμά του για φέτος και «πλήρωσε το μάρμαρο» με μία πολύ
βαριά εντός έδρας ήττα με 41 π. διαφορά!

Πράγματι, έως και λίγες στιγμές πριν το παιχνίδι τίποτα δεν προδίκαζε αυτή την εξέλιξη. Όλα τα προγνωστικά στοιχειοθετούσαν ένα αμφίρροπο ντέρμπι, μιας και η σίγουρα ποιοτικότερη ομάδα της Αλεξάνδρειας τον τελευταίο καιρό ήταν εκτός φόρμας και καλής ψυχολογίας, ενώ οι γηπεδούχοι προερχόταν από πολύ καλή εμφάνιση μέσα στην Αριδαία και σίγουρα θα έπαιζαν πιο ελεύθερα και χωρίς άγχος.

Κι όμως, οι λιγοστοί θεατές – οι περισσότεροι Αλεξανδρινοί – υπήρξαν μάρτυρες ενός άκρως αντίστροφου παιχνιδιού: ο ΓΑΣ μπήκε με ορμή, δεν άφησε σε κανένα σημείο του αγώνα τον αντίπαλο να ελπίσει στη νίκη και τον περιόρισε στο να κυνηγάει το σκορ, μάλλον μάταια. Χαρακτηριστικό ότι ο Μέγας στο 1ο δεκάλεπτο πέτυχε μόνο 6(!) πόντους, ενώ δέχθηκε 24! Στο 2ο δεκάλεπτο, αντί να υπάρξει αντίδραση από τους γηπεδούχους, αντιθέτως η διαφορά για τον ΓΑΣ ολοένα μεγάλωνε, χάρη στη τέλεια ισορροπία του σε άμυνα και επίθεση. Το blackout του ηλεκτροφωτισμού στο γήπεδο, που παρόλο που συνέβη δύο φορές ήταν μηδαμινό απέναντι στο αντίστοιχο των παιχτών της Κρ. Βρύσης, μιας και στο 2ο δεκάλεπτο η διαφορά εκτοξεύτηκε στους 28 πόντους. Σκορ ημιχρόνου 17-45.

Εκεί κάπου το παιχνίδι τελείωσε από ενδιαφέρον για τον τελικό νικητή, απελευθερώθηκε κι άλλο, με αποτέλεσμα οι δύο ομάδες να χρησιμοποιήσουν όλους τους παίχτες τους δίχως το άγχος του αποτελέσματος. Ειδικά για τον ΓΑΣ, ο Στέλιος Γκότσης έδωσε την ευκαιρία στους νεαρούς παίχτες του να πάρουν αρκετά λεπτά συμμετοχής για να αποδείξουν και αυτοί με την απόδοσή τους, ότι αποτελούν την ελπίδα του αύριο για την βασική ομάδα της Αλεξάνδρειας. Παρόλο το rotation που έγινε, η διαφορά ολοένα και μεγάλωνε και μόνο το τελευταίο δεκάλεπτο ήταν και το πιο ισορροπημένο σε πόντους (13-15 το επιμέρους). Τελικό σκορ 48-89 λοιπόν, εν μέσω ικανοποίησης για τον ΓΑΣ Αλεξάνδρεια, που ανεβάζει πλέον ψυχολογία για το επερχόμενο ντέρμπι τετράδας με τον ΑΟΚ Βέροιας την επόμενη αγωνιστική.

Άριστη η διαιτησία από το δίδυμο Μελανίδη-Χατζηχαρίση.

Τα δεκάλεπτα: 6-24, 17-45(ημ), 35-74, 48-89.

ΓΑΣ Αλεξάνδρεια(Γκότσης): Ρουσόπουλος 19(2), Νταμτσιόπουλος 2, Ζησιός 10(1), Στογιαννόπουλος 7, Μπαλιάκας 12, Αβραμίδης 8(2), Παπαγερίδης 12(2), Μπαγιώκας 2, Παντοφλίδης 2, Νικολόπουλος 13(1), Σιτσάνης 2.


Δείτε στιγμιότυπα του αγώνα και συνεντεύξεις:



Πηγή: embolos.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *