Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου 2015

Η Μαφία σχεδίαζε να σκοτώσει τον Μάικλ Τζάκσον. Ποιος απέτρεψε τη δολοφονία

Πολλά έχουν ακουστεί για τον θρύλο της ποπ Μάικλ Τζάκσον από τότε που πέθανε, το 2009.

Λίγες ωστόσο ιστορίες γύρω από το πρόσωπό του είναι τόσο εξωφρενικές όσο αυτή που φέρεται να υποστήριζε ο πρώην μάνατζερ του, ο Frank DiLeo, και σύμφωνα με την οποία η Μαφία ήθελε νεκρό τον βασιλιά της ποπ.

Ο DiLeo, ο οποίος συμμετείχε στο Goodfellas του Μάρτιν Σκορσέζε, σε ρόλο γκάνγκστερ, ήταν υπεύθυνος για την καριέρα του Τζάκσον τη δεκαετία του ’80. Πέθανε το 2011, σε ηλικία 63 ετών, έπειτα από επιπλοκή σε εγχείρηση καρδιάς.

Σύμφωνα με τη New York Post, o DiLeo διατηρούσε μεγάλο αρχείο από βίντεο, τα οποία συγκέντρωσε ο πρώην συνεργάτης του Mark Lamica και περιέλαβε το περιεχόμενό τους στη βιογραφία του («DiLeo: I Am Going To Set The Record Straight»). Σε κάποιο από αυτά, αναφέρεται σε συμβόλαιο δολοφονίας της Μαφίας με στόχο τον Τζάκσον, καθώς και πώς DiLeo ο κατάφερε να το σταματήσει.

Εκτός όμως από το σενάριο δολοφονίας, ο DiLeo φέρεται πως είχε κατά καιρούς μιλήσει και για άλλα προσωπικά ζητήματα του βασιλιά της ποπ, όπως η εμφάνισή του και το πόσο πολύ δεν ήθελε να μοιάσει στον πατέρα του. "Ο Μάικλ είχε πει στον Φρανκ ότι δεν άντεχε να βλέπει το πρόσωπο του πατέρα του (Τζόζεφ Τζάκσον) κάθε φορά που κοιταζόταν στον καθρέφτη", γράφει μεταξύ άλλων ο Lamica στη βιβλιογραφία του DiLeo, ενώ ο Φρανκ του είχε πει να σταματήσει να αλλάζει την εμφάνισή του γιατί γίνεται μη αναγνωρίσιμος στους θαυμαστές του.

Σύμφωνα με τη New York Post, η οποία δημοσίευσε τα αποσπάσματα της βιογραφίας, μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποιο σχόλιο από το περιβάλλον του Τζάκσον. Άγνωστο παραμένει επίσης πότε θα κυκλοφορήσει το βιβλίο.



Πηγή: independent.co.uk

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *