Τρίτη 3 Φεβρουαρίου 2015

ΕΚΑΣΚΕΜ: Επιστροφή στις νίκες για την ομάδα μπάσκετ του «Μέγα»

Μετά την παρένθεση της προηγούμενης αγωνιστικής, η ομάδα Basketball του «Γ.Α.Σ. Μέγας Αλέξανδρος Γιαννιτσών» επέστρεψε στις νίκες, καθώς το περασμένο Σάββατο, 31-01-2015, αγωνίστηκε σε παιχνίδι εντός έδρας, με αντίπαλο τον Α.Σ. Φίλιππο Νέας Πέλλας και νίκησε με σκορ 95-28!

Οι παίκτες του «Μέγα» είχαν ένα πολύ εύκολο βράδυ και δόθηκε για άλλη μια φορά η ευκαιρία στους νεαρότερους παίκτες να πάρουν περισσότερο χρόνο συμμετοχής. Αξίζει να σημειώσουμε ότι πρώτος σκόρερ του αγώνα αναδείχθηκε ο νεαρός Στόιτσης με 23 πόντους, πολύ καλά τα πήγε και ο Πανόπουλος με 12 πόντους. Η έκπληξη του αγώνα όμως ήταν ο νεαρός Χατζηλαμπρινός, ο οποίος αν και πραγματοποίησε την πρώτη του εμφάνιση με το ανδρικό τμήμα πέτυχε 6 πόντους και η γενικότερη ελπιδοφόρα παρουσία του άφησε καλές εντυπώσεις και υποσχέσεις για το μέλλον.

Ο προπονητής της ομάδας του Μ. Αλέξανδρου Γιαννιτσών, Κώστας Χατζηαντωνίου, μετά το τέλος του αγώνα δήλωσε: «Πολλά συγχαρητήρια στους παίχτες μου για τη νίκη που πέτυχαν και σήμερα. Το σημερινό παιχνίδι ήταν εύκολο για την ομάδα μου και μου δόθηκε η ευκαιρία να χρησιμοποιήσω στο παιχνίδι όλους τους παίκτες μου δίνοντας σε κάποιους περισσότερο χρόνο συμμετοχής και ιδιαίτερα στους νεαρότερους. Το μυαλό μας από αύριο είναι στο επόμενο παιχνίδι με τον ΠΑΠ Πλαταμώνα.».

Τα δεκάλεπτα: A΄ 18-03, Β΄ 23-12, Γ΄ 32-03, Δ΄ 22-10.

Γ.Α.Σ. Μ. Αλέξανδρος Γιαννιτσών (Κ. Χατζηαντωνίου - Ν. Κοτλέας): Στόϊτσης 23(1τρ.), Δεμερτζής 8, Πατσιάνης 6, Βασιλειάδης 10(2τρ.), Χατζηλαμπρινός 6, Πανόπουλος 12, Παναγιωτίδης, Μπογδάνης 13 (2τρ.), Καρυπίδης 2, Μόσχου 9 (1τρ.), Καρύπης, Αργυρόπουλος 6.

Α.Σ.Φίλιππος Νέας Πέλλας (Α.Κοκονάς): Κυπραίος 7, Τραχανάς 2, Κοκονάς, Παπαδόπουλος, Αθανασόπουλος 7, Οικονομόπουλος, Αρχοντάκης 12, Δημντσιούδης, Χ. Καρυπίδης, Ν. Τσαμαρδός. 
 Ακολουθήστε μας στην σελίδα μας στο facebook!
 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *