Τρίτη 3 Φεβρουαρίου 2015

Σούπερ Λίγκα: Ανοίγουν οι λογαριασμοί διαιτητών!

Τους λογαριασμούς τριών διαιτητών της Σούπερ Λιγκ ανοίγει το ΣΔΟΕ.

Την περασμένη εβδομάδα είχε αναφερθεί από την "Δίκη" του ΣΚΑΪ ότι έπειτα από συγκεκριμένες καταγγελίες, τρεις ρέφερι της Λίγκας ελέγχονται από τις Αρχές και πρόκειται να ανοιχτούν οι λογαριασμοί τους -αλλά και συγγενικών προσώπων- από το Σώμα Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος.

Όπως αποκαλύφθηκε στην εκπομπή της Δευτέρας, πρόκειται για τον Κώστα Ιωαννίδη που διαιτήτευσε το επεισοδιακό παιχνίδι της Βέροιας με τον Ολυμπιακό, ο Απόστολος Αμπάρκιολης και ο Γιάννης Κάμπαξης.

Από εκεί και πέρα η εκπομπή υπενθύμισε τον διάλογο μεταξύ προέδρου μεγάλης ΠΑΕ με παράγοντα της ΕΠΟ, από τον οποίο και ζητούσε επίμονα τον ορισμό του διαιτητή Ιωαννίδη σε συγκεκριμένο παιχνίδι.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *