Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2015

ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ: Απάντησε ο Απόλλων Κρύας Βρύσης!

Αγαπητοί μας φίλοι
Νιώθουμε την ανάγκη ν΄ απαντήσουμε στην άνευ λόγου και ουσίας παραπλανητική ανακοίνωση του Προέδρου του ΗΡΑΚΛΗ ΑΣΠΡΟΥ, για να αποκαλυφθεί η πραγματική αλήθεια.

Στον χθεσινό μεταξύ μας αγώνα και στην μια πλευρά της κερκίδας υπήρχαν 15 χρονα παιδάκια τα οποία με τη συνοδεία νταουλιού φώναζαν συνθήματα υπέρ της ομάδας μας ( όπως άλλωστε γίνετε σε όλα τα γήπεδα) και τραγουδούσαν, με σκοπό να εμψυχώσουν τους παίκτες μας! Αυτό προφανώς δεν άρεσε στους οπαδούς του ΑΣΠΡΟΥ οι οποίοι κάποια στιγμή κινήθηκαν απειλητικά εναντίον τους και μάλιστα χτύπησαν δύο εξ αυτών, με αποτέλεσμα να ξεσηκωθεί ο υπόλοιπος κόσμος διευρύνοντας την σύγχυση.

Στη φάση του πρώτου τέρματος της ομάδας μας (στο οποίο σημειωτέον δεν υπήρχε θέμα οφσάιντ) ο Πρόεδρος του ΑΣΠΡΟΥ εισήλθε στον αγωνιστικό χώρο κινούμενος απειλητικά εναντίον του διαιτητή βρίζοντάς τον, χωρίς να απομακρυνθεί στη συνέχεια από τον αγωνιστικό χώρο, με αποτέλεσμα να μπει και ο γενικός αρχηγός της ομάδας μας για να τον ηρεμήσει και ν΄ αποτρέψει τα χειρότερα, προστατεύοντας ταυτόχρονα τον διαιτητή, με κίνδυνο την δική του σωματική ακεραιότητα. Ο Νίκος Φανάρας έχοντας μία μεγάλη σταδιοδρομία στο ελληνικό ποδόσφαιρο, έχει κατακτήσει με το ήθος του το σεβασμό των φιλάθλων, παραγόντων και προπονητών όσων τον γνωρίζουν και εκτός των ορίων του τοπικού μας ποδοσφαίρου !

Να προσθέσουμε επίσης ότι ο Πρόεδρος του ΑΣΠΡΟΥ καταφέρθηκε με τα πιο χυδαία λόγια και εναντίον της επόπτριας κ. Μήτρου, κάτι άλλωστε που γράφτηκαν και στο Φύλλο Αγώνος. Όσο για τον ορισμό της, πραγματικά και εμείς το πληροφορηθήκαμε με έκπληξη λίγο πριν την έναρξη του αγώνα, καθώς ενημερωθήκαμε ότι ο αρχικά ορισμένος κ. Σπίπκας ορίστηκε στον αγώνα Ο.Φ.Η. – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ.

Η φιλοξενία της ομάδας μας ήταν άριστη, όπως συμβαίνει σε όλα τα εντός έδρας παιχνίδια μας φέτος, ανεξαρτήτου αποτελέσματος και αυτό μπορούν να το επιβεβαιώσουν όλα τα σωματεία που έπαιξαν φέτος στην έδρα μας. Το ίδιο δε συνέβη και με τους φιλάθλους μας, απόδειξη του οποίου είναι ότι μετά το τέλος του αγώνα πολλοί φίλαθλοι της ομάδας μας και του ΑΣΠΡΟΥ έφευγαν μαζί.
Με την ευκαιρία τέλος θα θέλαμε να συγχαρούμε τους ποδοσφαιριστές και τον προπονητή μας για το φανταστικό ποδόσφαιρο που μας πρόσφεραν χθες και ευχόμαστε να συνεχίσουμε με τους ίδιους ρυθμούς όλοι μαζί σαν μια γροθιά για το μεγαλείο του ΑΠΟΛΛΩΝΑ !



Με τιμή το Δ.Σ. του ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *