Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2015

ΕΚΑΣΚΕΜ: Την δεύτερη ήττα του στο φετινό πρωτάθλημα γνώρισε ο «Μέγας»

Την δεύτερη ήττα της στο φετινό πρωτάθλημα της Β΄ ΕΚΑΣΚΕΜ γνώρισε η ομάδα Basketball του «Γ.Α.Σ. Μέγας Αλέξανδρος Γιαννιτσών», η οποία αγωνίστηκε, σε παιχνίδι εκτός έδρας, με αντίπαλο τον «Πλαταμώνα» Πιερίας και τελικό σκορ 50-43.


Οι παίκτες του «Μέγα» απογοήτευσαν κάνοντας τη χειρότερή τους εμφάνιση για φέτος. Από το παιχνίδι τους έλειπε το πάθος και γενικότερα αντιμετώπισαν το αγώνα με μια ανεξήγητη ηττοπάθεια, καθώς σε 15 αγώνες μέχρι σήμερα έχουν υποστεί μόλις 2 ήττες και -αντίθετα- έχουν σημειώσει… 13 νίκες!!!.
Μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής της ομάδας του Μ. Αλέξανδρου Γιαννιτσών, Κώστας Χατζηαντωνίου δήλωσε: «Στο σημερινό παιχνίδι ήμασταν πολύ κακοί. Μας έλειπε το πάθος για τη νίκη, δεν μπορέσαμε να ελέγξουμε τα ριμπάουντ και κάναμε πολλά λάθη στην επιλογές μας στην επίθεση. Για αυτό εξάλλου, αν και βρισκόμασταν συνεχώς κοντά στο σκορ, δεν καταφέραμε να κάνουμε την ανατροπή και να κερδίσουμε τον αγώνα. Θα προσπαθήσουμε να διορθώσουμε τα λάθη μας μέσα από την προπόνηση. Συνεχίζουμε κανονικά και πρωτοπόροι την προσπάθειά μας και αφήνουμε πίσω την άσχημη αυτή παρένθεση».


Τα δεκάλεπτα: A΄ 15-08, Β΄ 09-04, Γ΄ 13-10, Δ΄ 13-21.


ΠΑΠ ΠΛΑΤΑΜΩΝΑΣ (Παπαδημητρίου): Δρούγκας 7(1τρ.), Χαιρόπουλος, Τζώβας 13, Μέγας 2, Στούμπος 16(1τρ.), Αναστασίου,Γκάρας 9, Μανωλάς 3(1τρ.), Γκούθας.


Γ.Α.Σ. Μ. Αλέξανδρος Γιαννιτσών (Κ. Χατζηαντωνίου - Ν. Κοτλέας):
Στόϊτσης, Δεμερτζής 9, Πατσιάνης 15(1τρ,), Παπαίδης 6, Μπουτάκης, Παναγιωτίδης, Μπογδάνης 9 (1τρ.), Καρυπίδης, Μόσχου, Καρύπης, Αργυρόπουλος 4.

 Ακολουθήστε μας στην σελίδα μας στο facebook! 
 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *