Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2015

Δεν επιθυμεί να εκλέξει Συμπαραστάτη η Δημοτική αρχή Έδεσσας

Συνεχίζει στην ίδια πολιτική να μην εκλέγει τον Συμπαραστάτη του Δημότη και της επιχείρησης η Δημοτική αρχή Έδεσσας. Άξιο αναφοράς ότι μέχρι την Παρασκευή δεν έχει κατατεθεί ούτε μια αίτηση στο Δημοτικό συμβούλιο. 


Άλλωστε εκτός από τους ψήφους της συμπολίτευσης χρειάζονται και ψήφοι της αντιπολίτευσης. Μέχρι στιγμής ακούγεται ένα όνομα από την παράταξη που στηρίζεται από τον ΣΥΡΙΖΑ που ίσως καταθέσει αίτηση ενώ ίσως καταθέσει και ο κος Σωτήρης Δραγούμης που στις εκλογές είχε κατέλθει με τον συνδυασμό του Α. Ρυσάφη που διατηρεί 3 συμβούλους. Ακόμη από την παράταξη του κου Σόντρα δεν φαίνεται να υπάρχει κάποιο πρόσωπο που να επιθυμεί να κατέλθει. 

Πάντως κατά τα φαινόμενα αυτή η θέση είναι ιδιαίτερα σημαντική για την εν γένει λειτουργία του Δήμου καθώς θα μπορεί να επιλύει αρκετά θέματα που δημιουργούνται ανάμεσα στις σχέσεις της δημοτικής αρχής με τους πολίτες.






πηγη: meapopsi.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *