Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2015

5 comments:

  1. Σας πηραμε χαμππαρι εκει στο σαιτ σας ακομα να βγαλετε βιντεο που τραβιξατε στο εξαπλατανος-αλμωπος γιατι ?Ξερουμε ομως γι'αυτο μετονομαστε το σαιτ σε iaridaia γιατι η αλμωπια δεν σας ενδιαφερι οποτε δεν συμφερει τον αλμωπο.Εχουν γνωση οι φυλακες ομως κυριοι .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ειναι πραγματικα ντροπη να μιλας με τετοια λογια χωρις να ξερεις ανθρωπους και καταστασεις. Ειναι επισης πολυ ανανδρο εκ μερους σου να κρυβεσαι πισω απο την ανωνυμια σου κυριε "αγνωστε".

      Τα βιντεο του αγωνα δεν ανεβηκαν μεχρι τωρα, γιατι πολυ απλα δεν υπηρχε ο ΧΡΟΝΟΣ για να μονταριστουν και να ανεβουν στο διαδικτυο, κατι που θα πρεπε να γνωριζεις καλα πριν μας κανεις την τιμη να σχολιασεις στο ialmopia.gr και οχι iaridaia οπως ανεφερες.

      Λιγο υπομονη (για ολα τα θεματα) δεν βλαπτει.

      Καλαϊτζης Αναστασιος | ialmopia.gr

      Διαγραφή
  2. να τα μονταρετε καλα τα πλανα του αγωνα και οπωσ συμφερει τον προπονητη τους.ξερεται εσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οχι δεν ξερω, θα πες μου εσυ να μαθω; Και υπονοουμενα αλλου, οχι σ' αυτο εδω το μεσο.

      Κανουμε μια προσπαθεια να προβαλλουμε με εικονα τοπικους αγωνες ποδοσφαιρου για τον κοσμο της Αλμωπιας (εσας), να προβαλλουμε παικτες της περιοχης μας και την δουλεια των παιδιων αυτων, ξοδευουμε χρονο, δυναμεις τη διαθεση μας κι εσεις λασπολογειτε και κατακρινετε για το αν υπαρχουν και οπου υπαρχουν συμφεροντα.

      Με αφηνει παγερα αδιαφορο εαν και οπου υπαρχουν συμφεροντα, ειμαστε μακρια και δεν μας αγγιζουν αυτα. Και θα το ξαναπω, το "ξερετε εσεις" και αλλα τετοια υπονοουμενα αλλου, οχι σ' αυτο εδω το μεσο.

      Αλλιως θα μιλας με ονοματεπωνυμο και αντρικεια εδω μεσα.

      Α. Καλαϊτζής | ialmopia.gr

      Διαγραφή
  3. Ξερεις εσυ που απιλης γιατι εχεις το iaridaia ποσες και ποιες ομαδες της αλμωπιας προβαλες εκτος απο 1 συγκεκριμενη και ανθρωπους αυτης?Αν κοιταξεις το σαιτ σου θα καταλαβεις....Οσο για την λασπολογια ασε να το κρινουν αλλοι και οχι εσυ.Τωρα το καταλαβες κ.Α.Καλαιτζιδη ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *