Δευτέρα 6 Απριλίου 2015

Ευχαριστήριο 2ου Δημοτικού Σχολείου Αριδαίας

Ο Διευθυντής , οι εκπαιδευτικοί και οι μαθητές του 2ου Δημοτικού Σχολείου Αριδαίας ευχαριστούν θερμά τον Οδοντιατρικό Σύλλογο Ν. Πέλλας, την κ. Πρόεδρο του Συλλόγου Μπόσνα Πετρούλα, τον κ. Πρόδρομο Δεμίρη μέλος Δ. Σ. του Συλλόγου, την κ. Κυριακή Μίσιου οδοντίατρο και τον κ. Δημήτρη Παπαπέτρου επίσης οδοντίατρο, γιατί στα πλαίσια του προγράμματος Βιωματικής Μάθησης και Στοματικής Υγείας με την έγκριση του Υπουργείου Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων καθώς επίσης τη συνεργασία της Δ/νσης Πρωτοβάθμιας Εκπ/σης Ν. Πέλλας, υπεύθυνη τομέα Σχολικών Δραστηριοτήτων, επισκέφτηκαν το Σχολείο μας. 

Στη συνέχεια στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του Σχολείου μας ενημέρωσαν τους μαθητές μας σε θέματα υγιεινής των δοντιών και στοματικής υγείας και αφού τους εξέτασαν μοίρασαν οδοντόβουρτσες και οδοντόκρεμες εργαλεία απαραίτητα για τη φροντίδα της στοματικής υγιεινής. 

Τους ευχαριστούμε ολόθερμα και ευχόμαστε τόσο στον Οδοντιατρικό Σύλλογο Ν. Πέλλας αλλά και σε όλους Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση .





Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΩΝ 

ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *