Δευτέρα 6 Απριλίου 2015

IALMOPIA LIVE: Πρωταθλήτρια ΕΠΣ Πέλλας η Ακαδημία Κρύας Βρύσης - Πάλεψε όσο μπορούσε ο Αλμωπός (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Με μεγάλο ενδιαφέρον και μεγάλη προσέλευση του κόσμου παρά την βροχή, πραγματοποιήθηκε η τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1 κατηγορίας της ΕΠΣ Πέλλας, με την
Ακαδημία Κρύας Βρύσης να κατακτά τον τίτλο του Πρωταθλητή, νικώντας τον Αλμωπό Αριδαίας στο Δημοτικό Στάδιο Αριδαίας με σκορ 1-3.

Η ομάδα του Βαγγέλη Ντίσιου μπήκε στο ματς με γκολ από τα αποδυτήρια, σκοράροντας μόλις στο πρώτο λεπτό της αναμέτρησης με τον Σιδέρη. Πριν προλάβουν οι παίχτες του Αλμωπού να συνειδητοποιήσουν τι έγινε, δέχτηκαν και δεύτερο τέρμα έξι λεπτά αργότερα, αυτή τη φορά με σκόρερ τον Γκότση, που με πολύ όμορφο τελείωμα ''κρέμασε'' τον τερματοφύλακα του Αλμωπού Καραγιαννίδη. 

Μετά το 0-2, η ομάδα του Αλμωπού προσπάθησε να αντιδράσει βελτιώνοντας αισθητά την απόδοσή της και αποτέλεσμα της βελτίωσης αυτής, ήταν η μείωση του σκορ σε 1-2 με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Τάσου Ταουσάνη. Αυτό ήταν και το σκορ που συνόδευσε τις δύο ομάδες στην ανάπαυλα του ημιχρόνου.

Ο Ταουσάνης μειώνει σε 1-2 και ξαναβάζει στο παιχνίδι τον Αλμωπό


Στο δεύτερο ημίχρονο, η ομάδα του Λεωνίδα Μπίλη κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο, χωρίς όμως να μπορεί να μετουσιώσει την κατοχή μπάλας και τις όποιες ευκαιρίες είχε σε γκολ. Αντιθέτως, στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης και συγκεκριμένα στο 94ο λεπτό, η ομάδα της Κρύας Βρύσης κέρδισε πέναλτι, το οποίο ανέλαβε να εκτελέσει ο Πετρίδης. Το πέναλτι αποκρούστηκε από τον Καραγιαννίδη, όμως στην επαναφορά ο Βοτάρης με δυνατό σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, γράφοντας το τελικό 1-3. 

Έτσι λοιπόν η ομάδα της Ακαδημίας Κρύας Βρύσης στέφθηκε άξια Πρωταθλήτρια της Α1 Κατηγορίας (δείτε ΕΔΩ την τελική βαθμολογία), χωρίς να χρειαστούν playoffs, πανηγυρίζοντας στο τέλος της αναμέτρησης μαζί με τους αρκετούς φίλους της που την ακολούθησαν στο βόρειο τμήμα του νομού Πέλλας. Από την άλλη, η ομάδα της Αριδαίας, χτυπημένη και από τις απουσίες στον κρισιμότερο αγώνα της χρονιάς, δεν απέδωσε τα αναμενόμενα, απογοητεύοντας το κοινό της.

Ο Καραγιαννίδης νικά τον Πετρίδη κι ο Βοτάρης στην επαναφορά γράφει το τελικό 1-3
Καλή η διαιτησία του κυρίου Καραμπατάκη και των βοηθών Σίπκα και Δέλλιου.


Ο φακός της Τοπικής Ηλεκτρονικής Εφημερίδας του ialmopia, σας παραθέτει φωτογραφίες από την αναμέτρηση...








































ialmopia.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *