Δευτέρα 6 Απριλίου 2015

Συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας με τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Πετριάς του Δήμου Σκύδρας

Ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης συναντήθηκε στο γραφείο του, για δεύτερη φορά, με τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Πετριάς (Πλευρώματος και Λουτροχωρίου) κ. Βόλτση Γρηγόριο, προκειμένου να συζητήσουν θέματα που αφορούν την ανάπτυξη και ποιότητα ζωής των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής. Παρόντες στη συνάντηση ήταν επίσης ο Αθανάσιος Βόλτσης και Αδαμίδης Παύλος που ζουν και εργάζονται στην περιοχή. 

Ο κ. Αντιπεριφερειάρχης ενημέρωσε τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας για το έργο διαπλάτυνσης και βελτίωσης των γεωμετρικών χαρακτηριστικών του δρόμου Λουτροχώρι - Καισαριανά, οι εργασίες του οποίου ξεκινάνε σε λίγες ημέρες. 

Στο επίκεντρο της συζήτησης των δύο ανδρών βρέθηκε επίσης το έργο Ανάπλασης των Λουτρών Λουτροχωρίου το οποίο, όπως τόνισε ο κ. Θεοδωρίδης, είναι ένα σημαντικό έργο θεραπευτικού τουρισμού το οποίο είναι ενταγμένο στον προγραμματισμό της Π.Ε. Πέλλας και θα υλοποιηθεί σε συνεργασία με το Δήμο Σκύδρας και τη Δήμαρχο κα. Αικατερίνη Ιγνατιάδου. 

Ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Θεοδωρίδης συζήτησε επίσης με τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Πετριάς κ. Βόλτση δύο ακόμη έργα που έχουν προγραμματιστεί στην περιοχή και, ειδικότερα, τη διαμόρφωση νησίδας και φωτισμού στη διασταύρωση Πλευρώματος - Λουτροχωρίου κι ένα αποστραγγιστικό-αντιπλημμυρικό έργο περιμετρικά της Πετριάς. Ακόμη, συζητήθηκε το θέμα βελτίωσης της αγροτικής οδοποιίας της περιοχής το οποίο ενδιαφέρει άμεσα τους αγρότες και καλλιεργητές της περιοχής.



0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *