Τετάρτη 1 Απριλίου 2015

Επιστολές σε πρώην προέδρους της για τη μη απόδοση ΦΠΑ έστειλε η ΔΕΥΑ Αλμωπίας

Μια μεγάλη αποκάλυψη έγινε στο πρόσφατο δημοτικό συμβούλιο Αλμωπίας, καθώς ο δημοτικός σύμβουλος Χρήστος Χουρσόγλου ρώτησε τον Πρόεδρο της ΔΕΥΑ Αλμωπίας Γιάννη Κετικίδη, αν έχει αποστείλει η ΔΕΥΑ επιστολές προς πρώην Προέδρους αναφορικά με τη μη απόδοση ΦΠΑ. 

Ο κος Χουρσόγλου κατά την τοποθέτηση του τόνισε ότι ο Δήμος πρέπει να έχει συνέχεια και πως δεν επιτρέπεται πρώην αιρετοί να δέχονται αυτές τις περίεργες επιστολές, οι οποίες σε τελική ανάλυση δεν βοηθούν, ενώ τόνισε ότι το ζήτημα θα μπορούσε να έρθει στη δημοτική ομάδα για να συζητηθεί. 

Από τη μεριά του ο κος Κετικίδης τόνισε, ότι θα έπρεπε να σταλούν αυτές οι επιστολές ώστε οι πρώην Πρόεδροι να μας πουν γιατί δεν έχουν καταβληθεί οι παρακρατηθέντες πόροι, καθώς σήμερα η Εφορία ζητά αυτά τα χρήματα, εκφράζοντας την άποψη ότι δεν αιφνιδιάστηκε κάποιος. 

Πάντως ενοχλημένη φάνηκε και η κα Μαρτίνα Ζιάκα, καθώς επιστολή στάλθηκε και προς τον άνδρα της, που ήταν πρόεδρος της ΔΕΥΑ Αριδαίας επί Δημαρχίας Χρήστου Μπίνου. 

Το θέμα αναμένεται να έχει και συνέχεια, καθώς δεν αποκλείεται η ΔΕΥΑ Αλμωπίας να στείλει το θέμα στην δικαιοσύνη, αν δεν αποσαφηνιστεί γιατί δεν αποδόθηκε ο ΦΠΑ.



meapopsi.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *