Τετάρτη 1 Απριλίου 2015

IALMOPIA ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Πρόταση - μαμούθ από γνωστό Ρώσο μεγιστάνα για την αγορά των Λουτρών!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του ialmopia.gr, βρισκόμαστε ενόψει συγκλονιστικών εξελίξεων στο θέμα της πώλησης των Λουτρών Λουτρακίου σε ιδιώτη.

Ο πασίγνωστος Ρώσος μεγιστάνας Ρομάν Αμπράμοβιτς, με επιστολή του στο Δήμο Αλμωπίας και στον Δήμαρχο Δημήτρη Μπίνο, γνωστοποίησε την πρόθεσή του να αγοράσει το σύνολο της έκτασης των Λουτρών, έναντι του αστρονομικού ποσού των 750 εκατομμυρίων ευρώ! Όπως είναι φυσικό, η πρόταση είναι πραγματικά πολύ μεγάλη για να απορριφθεί, κι όλα δείχνουν πως σύντομα τα αγαπημένα μας Λουτρά θα περάσουν στα χέρια του ιδιοκτήτη της αγγλικής Τσέλσι.




Η ηλεκτρονική εφημερίδα μας θα σας κρατά ενήμερους για τις εξελίξεις στο φλέγον αυτό ζήτημα.





















Καλή Πρωταπριλιά σε όλους! Και του χρόνου!


ialmopia.gr

1 comments:

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *