Τετάρτη 29 Απριλίου 2015

Η επίσημη παρουσίαση του LG G4 (vid)

Σε απλή επιβεβαίωση αυτών που ήδη γνωρίζουμε για το LG G4, εξελίχθηκε η σημερινή επίσημη παρουσίαση του. Ο Πρόεδρος και CEO της LG, Juno Cho, άνοιξε την αυλαία για την
παρουσίαση του LG G4 στη Νέα Υόρκη. Τόνισε την ανάγκη διαφοροποίησης των smartphones μεταξύ τους. Δεν άργησε να περάσει στο “ψητό” και μας παρουσίασε τη νέα ναυαρχίδα της LG.

Ξεκίνησε με την παρουσίαση της κάμερας της συσκευής, η οποία φαίνεται πως είναι και το selling point της, επιβεβαιώνοντας αυτά που ήδη γνωρίζαμε, δηλαδή κάμερα 16MP με f/1.8 και laser autofocus των 0.6 δευτερολέπτων, ενώ το optical image stabilization 2.0 είναι μια βελτιωμένη έκδοση οπτικού σταθεροποιητή. Η οθόνη είναι 5.5 ιντσών IPS Quantum display που υπόσχεται 25% αύξηση στη φωτεινότητα και 50% αύξηση στην αντίθεση χρωμάτων. Στο λογισμικό βρίσκουμε το LG UX 4.0 το οποίο είναι κατασκευασμένο με προτεραιότητα στην ευκολία του χρήστη, ενώ βοηθάει και στη μείωση της κατανάλωσης της μπαταρίας.

Τη σκυτάλη πήρε ο Dr. Paul E. Jacobs, Πρόεδρος της Qualcomm, για να μιλήσει για τον επεξεργαστή και τις επιδόσεις του LG G4. Τελικά ο επεξεργαστής της ναυαρχίδας θα είναι ο Snapdragon 808 με X10 LTE modem και τη σειρά Adreno 400 στη GPU, δίνοντας βάση στο streaming και την αναπαραγωγή media, ενώ η μπαταρία των 3.000mAh υπόσχεται πως κρατάει για πάνω από μια μέρα. Τονίστηκε και η υψηλότερη ακρίβεια της εύρεσης τοποθεσίας.

Ακολούθησε ο Frank Lee, διευθυντής του Mobile Communications της LG, ο οποίος επικεντρώθηκε στη διαφοροποίηση του design του LG G4 με πραγματικό δέρμα, σε μια εποχή που όλα τα smartphones μοιάζουν μεταξύ τους, προσθέτοντας πως το νέο τοξοειδές σχέδιο του, δίνει 20% μεγαλύτερη αντοχή στις πτώσεις. Υπάρχει βέβαια και η επιλογή της πλαστικής πίσω πλευράς με μεταλλικό πλαίσιο.

Θα υπάρξει customer experience program το οποίο θα επιτρέπει σε κάποιους διαλεχτούς χρήστες να πάρουν στα χέρια τους το LG G4 πριν αυτό να κυκλοφορήσει στην αγορά και για την ακρίβεια από τις 29 Απριλίου. Η κυκλοφορία του σε 180 χώρες αναμένεται σταδιακά προς τα τέλη Μαΐου με αρχές Ιουνίου, ενώ δεν έγινε επίσημη αναφορά στην τιμή του, η οποία φαίνεται να έχει ήδη διαρρεύσει και αυτή. Τα χρώματα στην πλαστική εκδοχή του θα είναι σε Grey, Gold και White, ενώ στη δερμάτινη εκδοχή του θα το δούμε σε Black, Brown, Red, Sky Blue, Beige και Yellow.

  • Οθόνη: 5.5 ίντσες IPS LCD Quantum Display 1440x2560 ανάλυση
  • System Chip: Qualcomm Snapdragon 808 (εξαπύρηνος 64-bit)
  • Επεξεργαστής: ARM Cortex-A53 και ARM Cortex-A57
  • GPU: Adreno 418
  • RAM: 3GB
  • Κάμερα: Κύρια 16MP, f/1.8, εμπρόσθια 8MP, f/2.0
  • Μπαταρία: 3.000mAh αποσπώμενη
  • Χωρητικότητα: 32GB επεκτάσιμη με microSD
  • Λογισμικό: Android 5.1 Lollipop





unboxholics.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *