Τετάρτη 29 Απριλίου 2015

To Α.Π.Θ. και ακόμη τρία ελληνικά πανεπιστήμια ανάμεσα στα 150 κορυφαία του κόσμου

Εκδόθηκε ο νέος διεθνής πίνακας κατάταξης των πανεπιστημίων της «QS» ανά γνωστικό αντικείμενο και ανέδειξε τέσσερα ελληνικά πανεπιστήμια μεταξύ των 150 πρώτων. 

Συγκεκριμένα, ανάμεσα στα κορυφαία 100 πανεπιστήμια βρίσκεται το ΑΠΘ σε ό, τι αφορά την Μηχανική, ενώ στο ίδιο γνωστικό αντικείμενο το ΕΜΠ καταλαμβάνει την 26η θέση.

Όπως αναφέρει η kathimerini.gr, μεταξύ των 150 επίσης βρίσκονται το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών στο αντικείμενο της Λογιστικής, καθώς και το Πανεπιστήμιο Πατρών στο αντικείμενο της Μηχανικής. Τα πρωτεία παγκοσμίως κατέχουν τα αμερικανικά πανεπιστήμια Χάρβαρντ και ΜΙΤ.



0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *