Πέμπτη 20 Αυγούστου 2015

Τι κρυβουν σήμερα Πέμπτη 20/8 τα Ζώδια!


Γενικά
Ο Άρης σε θέλει πιο... υποψιασμένο/η, ώστε να αντιμετωπίσεις με επιτυχία κινήσεις που γίνονται στο παρασκήνιο και στοχεύουν στο να μειωθεί το κύρος σου σε μια σημαντική επαγγελματική υπόθεση. Σε αυτό μπορεί να συνδράμει ο Ερμής, που δείχνει πρόθυμος να σου δώσει χρήσιμες πληροφορίες μέσω ενός προσώπου με το οποίο είχατε συνεργαστεί στο παρελθόν.

Ερωτικά
Είναι γνωστό ότι είσαι «ή του ύψους ή του βάθους», κάτι που μπορεί να το βιώσεις άμεσα περνώντας από την σφοδρή επιθυμία στην... αδιαφορία! Ίσως κάτι πιο «εγκεφαλικό» θα μπορούσε να σε κρατήσει πιο ισορροπημένο/η.


Γενικά
Επαφές και συναντήσεις με παλιούς φίλους ή φίλες μπορεί να σου θυμίσουν πολλά αλλά και να λύσουν κάποιες απορίες σου για τα «πως» και τα «γιατί» μιας υπόθεσης του παρελθόντος. Παράλληλα όμως, ο Άρης σε ωθεί να ψάξεις, μήπως και «πέσεις πάνω» σε κάποιες παρασκηνιακές ενέργειες, στις οποίες μπορεί να εμπλέκεται ένα οικείο σου πρόσωπο..

Ερωτικά
Ο Δίας εξακολουθεί να σου δίνει το πλεονέκτημα, σε αυτήν την φάση όμως είναι προτιμότερο να σταθείς σε μια υπόθεση του παρελθόντος, όχι για να «κολλήσεις» σε αυτήν αλλά για να απελευθερωθείς από τα «βαρίδια» της.


Γενικά
Η ημέρα προσφέρεται για να τακτοποιήσεις το χώρο σου και να κάνεις εκείνες τις αλλαγές που θα σε κάνουν να νιώσεις πιο άνετα. Ίσως μάλιστα να βρεις και κάτι που για σένα έχει αξία και το θεωρούσες χαμένο. Σε περίπτωση όμως που ταξιδέψεις ή ασχοληθείς με μια νομική υπόθεση, έχε τον νου σου γιατί ο Άρης μπορεί να σε φέρει προ δυσάρεστων τετελεσμένων.

Ερωτικά
Με τον Ουρανό στο «τιμόνι» της προσωπικής σου ζωής είναι μάλλον δύσκολο να δεσμευτείς, όσο κι αν εντυπωσιαστείς αρχικά από μια νέα γνωριμία. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν μπορείς να ζήσεις το σήμερα μέχρι... τελικής πτώσης!


Γενικά
Είσαι μάλλον από τους πρωταγωνιστές της ημέρας και πολλά από αυτά που θα συμβούν αναφέρονται στο παρελθόν σου. Μπορεί να βρεθείς σε ένα μέρος που σου θυμίζει πολλά ή να έρθεις σε επαφή με ένα πρόσωπο με το οποίο σε συνδέουν πολλά. Επιπλέον, με την συνδρομή του Ερμή, ίσως περιέλθει στην κατοχή σου ένα παλιό αντικείμενο αξίας ή απλά ασχοληθείς με ιστορικές μελέτες.

Ερωτικά
Για μια ακόμη φορά, ο Κρόνος σε καλεί να είσαι προσεκτικός/η με τις επιλογές σου και να κρατήσεις... μικρό καλάθι! Το καλύτερο που μπορείς να έχεις είναι μια σχέση με προβλήματα ή εμπόδια που είναι εξ αρχής γνωστά και στους δύο.


Γενικά
Ο Ερμής σε καλεί να διευθετήσεις μια παλιά οικονομική υπόθεση, είτε πρόκειται για μια υποχρέωση απέναντι σου, είτε για μια δική σου υπόσχεση που για κάποιους λόγους δεν τηρήθηκε. Επιπλέον μπορεί να ωφεληθείς από μια αγοραπωλησία παλαιών αντικειμένων αξίας ή μια περιουσιακή ρύθμιση. Παράλληλα όμως φρόντισε να τηρούνται τα μέτρα ασφαλείας στην εργασία σου.

Ερωτικά
Ο Άρης «απαιτεί» να ζήσεις την κάθε σου στιγμή με ένταση και πάθος, φρόντισε ωστόσο να έχεις έναν ή μια παρτενέρ που... δεν θα σε δυσκολέψει σε αυτό! Επιπλέον μην αμελήσεις να λάβεις τα δέοντα «μέτρα ασφαλείας».


Γενικά
Ο Ερμής σου ζητά να «σκαλίσεις» το παρελθόν, ώστε να βρεις τα αίτια μιας δυστοκίας του παρόντος κι όλα μπορεί να ξεκινήσουν καθώς θα ασχολείσαι με μια υπόθεση, που... αδυνατείς να την εξετάσεις μόνον με την λογική σου. Επιπλέον μπορεί να έρθεις σε επαφή με ένα πρόσωπο που έχεις να δεις καιρό ή απλά να συμμετάσχεις σε ένα συγκινητικό reunion.

Ερωτικά
Από την στιγμή που άλλα νιώθει η καρδιά σου κι άλλα προστάζει το μυαλό σου, είναι προτιμότερο να μην πάρεις κάποια σημαντική απόφαση, αφού μπορεί να την μετανιώσεις. Το χειρότερο δε απ' όλα θα ήταν να κάνεις μια «κίνηση απελπισίας».



Γενικά
Ο Άρης μπορεί να σε βοηθήσει να βρεις την άκρη σε μια οικογενειακή ή περιουσιακή υπόθεση που σε απασχολεί αλλά για να γίνει αυτό θα πρέπει κι εσύ να έχεις την διάθεση να διερευνήσεις όλες τις εκδοχές ακόμη και τις πιο «απίθανες». Παράλληλα, ο Ερμής μπορεί να σε στρέψει προς την μελέτη μιας παραδοσιακής θεραπείας, είτε από απλό ενδιαφέρον, είτε επειδή θα την... χρειαστείς!

Ερωτικά
Σε αυτήν την φάση σου ταιριάζει περισσότερο μια «ελεύθερη» σχέση ή τέλος πάντων μια σχέση χωρίς πολλές δεσμεύσεις. Αυτό βέβαια «κρούει τον κώδωνα του κινδύνου» στην περίπτωση που ήδη βιώνεις μια μάλλον συμβατική κατάσταση.


Γενικά
Βρίσκεσαι σε μεγάλη ένταση με κίνδυνο να... δώσεις μια και να τα διαλύσεις όλα! Εκείνο όμως που χρειάζεσαι πραγματικά είναι να «βουτήξεις» βαθιά μέσα σου για να βρεις τι είναι αυτό που σε ωθεί σε αυτήν την «αντίστροφη μέτρηση»! Μπορείς όμως και να δώσεις μια δημιουργική διέξοδο στην πίεση που σου ασκεί ο Άρης, ασχολούμενος με την διερεύνηση και λύση κάποιου μυστηρίου.

Ερωτικά
Για σένα, το καλό σεξ είναι πάντα μια... ενδεδειγμένη λύση όταν κάτι σου φταίει και δεν ξέρεις τι. Αν όμως είσαι μόνος/η μην απογοητεύεσαι αφού μπορεί να «σκοντάψεις» πάνω σε μια παλιά σου σχέση με όλα τα ενδεχόμενα να είναι ανοικτά!


Γενικά
Μνήμες αλλά και πρόσωπα από το παρελθόν σε «κυνηγούν» κι επειδή τίποτα δεν είναι τυχαίο όλα αυτά σου δίνουν την ευκαιρία να ξαναδείς με μια ψυχραιμότερη ματιά κάποιες καταστάσεις που είτε δεν χειρίστηκες σωστά, είτε απλά «δεν έκατσαν». Παράλληλα όμως ο Πλούτωνας σε καλεί να είσαι πιο υποψιασμένος/η σε μια οικονομική υπόθεση με νομικές προεκτάσεις.

Ερωτικά
Ο Ουρανός... επιμένει στην ανανέωση της προσωπικής σου ζωής, κάτι που ενέχει τον κίνδυνο να διακόψεις μια σχέση χωρίς να υπάρχει ουσιαστικός λόγος. Από την άλλη πλευρά βέβαια, νέες «εξωτικές» συγκινήσεις σε... περιμένουν!


Γενικά
Τα καλά νέα είναι ότι ίσως βρίσκεσαι κοντά σε μια σημαντική οικονομική επιτυχία, να θυμάσαι όμως ότι από την στιγμή που στην συγκεκριμένη υπόθεση εμπλέκεται ο Άρης, δεν θα μπορέσεις να φτιάξεις την «ομελέτα» σου, αν δεν σπάσεις μερικά «αυγά». Πρόσεξε πάντως μήπως βρεθείς εσύ σε δύσκολη θέση εξ αιτίας μιας ακραίας οικονομικής διεκδίκησης σε βάρος σου.

Ερωτικά
Ο Άρης σε καλεί να ζήσεις τα πράγματα «στα άκρα», κάτι βέβαια που μπορεί να γίνει πολύ... όμορφα με τον άνθρωπο σου αλλά από την άλλη πλευρά ίσως αποδειχθεί αρκετά ριψοκίνδυνο με κάποιον/α που δεν γνωρίζεις.


Γενικά
Η διαχείριση των οικονομικών σου φαίνεται να είναι ένα... δύσκολο πρόβλημα, τουλάχιστον για σήμερα. Έχοντας την τάση να εμπλέκεις το συναίσθημα στις οικονομικές σου υποθέσεις, μπορεί εύκολα να βρεθείς και χαμένος/η και απογοητευμένος/η από την στάση ενός αγαπημένου σου προσώπου. Και με όλα αυτά ο Άρης δεν θέλει και πολύ για να... διατάξει «τους ζυγούς λύσατε»!

Ερωτικά
Το πρώτο που καλείσαι να κάνεις είναι να διερευνήσεις προσεκτικά το παρασκήνιο, αφού κάποιος ή κάποια φαίνεται να υπονομεύει την προσωπική σου ζωή προς... ίδιον όφελος. Παράλληλα όμως μπορείς να έχεις και μια πολύ δυνατή ερωτική εμπειρία.


Γενικά
Πρόσωπα και καταστάσεις του παρελθόντος σε βοηθούν να «ταξιδέψεις» μακριά από τις όποιες σκοτούρες του σήμερα, βρίσκοντας καταφύγιο σε έναν κόσμο που μπορεί να είναι «φανταστικός», μπορεί και... όχι! Από την άλλη πλευρά όμως, φαίνεται ότι ο Άρης... ετοιμάζεται να σε βάλει σε μπελάδες κι ίσως δεν θα έπρεπε να αγνοήσεις κάποιες υπόγειες κινήσεις που γίνονται στο εργασιακό σου περιβάλλον.

Ερωτικά
Σε αυτήν την φάση θα σου είναι πολύ πιο... εύκολο να ξαναζήσεις μια σχέση του παρελθόντος, παρά να επιδιώξεις κάτι νέο. «Παίζει» δυνατά ωστόσο κι ένα πρόσωπο με το οποίο σας χωρίζουν αρκετά... χρονάκια!



Πηγή: astrology.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *