Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2015

Όταν η φιλανθρωπία στην Αριδαία μας γίνεται πράξη από τους συντοπίτες μας Pastry Designs [ΒΙΝΤΕΟ]

Οι συντοπίτες μας Pastry Designs σε συνεργασία με το "ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ" Αριδαίας μάζεψε τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης με σκοπό να μοιραστούν στις οικογένειες της περιοχής μας που έχουν ανάγκη. Μια κίνηση αγάπης και ανθρωπιάς από νέους ανθρώπους που τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια!



Pastry Designs

"Τις προάλλες φεύγοντας από το γύρισμα της εκπομπής είδαμε κάτι που πραγματικά μας σόκαρε. Δύο συμπολίτες μας να ψάχνουν για τροφή σε κάδους απορριμμάτων. Ναι, καλά διαβάσατε. Συμβαίνει και στην περιοχή μας και όχι μόνο στις μεγάλες πόλεις. Εμείς και εσείς έχουμε τη δυνατότητα να μπορούμε να φάμε έστω ένα κομμάτι ψωμί. Κάποιοι όμως δεν έχουν ούτε αυτό. Γι’ αυτό αποφασίσαμε μαζί με το ΔΗΚΕΑ «Βοήθεια Στο Σπίτι» να κάνουμε κάτι, αλλά φυσικά χρειαζόμαστε τη βοήθεια όλων σας.

Συγκεντρώσαμε τρόφιμα από τη Δευτέρα 16/11 έως και την Παρασκευή 20/11,στο κατάστημα που βρίσκεται στην οδό Αθανασίου Διάκου 19 (απέναντι από τη Vodafone)"




Με εκτίμηση, η ομάδα Pastry Designs

Γιώργος Καλογιάννης (Pastry Chef)
Μιχαηλίδης Δημήτρης (Pastry Chef)
Γιώργος Κυρμιλίδης (Cameraman, Photographer)
Jim Mavridis (P. R.)



Το βίντεο με το οποίο έγινε γνωστή η δράση τους:






ialmopia.gr

3 comments:

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *