Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2015

Ξεκίνησαν οι αιτήσεις στο πρόγραμμα του ΟΑΕΔ με 12.700 δικαιούχους

Ηλεκτρονικά καταβάλλονται από χθες στην πλατφόρμα του ΟΑΕΔ οι αιτήσεις εργαζομένων και ελεύθερων επαγγελματιών για την ένταξη στο πρόγραμμα «Ενίσχυση της ρευστότητας και της απασχόλησης», με το οποίο ολοκληρώνει το ΕΣΠΑ τα προγράμματα της περιόδου 2007-2013.

Για να συμμετάσχουν οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να ήταν άνεργοι εγγεγραμμένοι στα μητρώα 6 μήνες πριν από την πρόσληψή τους και την προηγούμενη ημέρα να μην ήταν απασχολούμενοι με κανένα τρόπο. Το πρόγραμμα αφορά 12.700 άτομα.

Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να υποβάλουν την αίτηση υπαγωγής τους στο πρόγραμμα από:

- Τη Δευτέρα 23/11 για επιχειρήσεις και ελεύθερους επαγγελματίες, με έδρα στις Περιφέρειες Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης, Δυτικής Ελλάδας, Πελοποννήσου, Ηπείρου, Θεσσαλίας, Κρήτης, Βορείου Αιγαίου και Ιονίων Νήσων.

- Την Τρίτη 8/12 για επιχειρήσεις και ελεύθερους επαγγελματίες, με έδρα στις Περιφέρειες Αττικής, Κεντρικής Μακεδονίας, Δυτικής Μακεδονίας, Νοτίου Αιγαίου και Στερεάς Ελλάδας.


news.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *