Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2015

Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ-ΓΑΣ ΕΔΕΣΣΑΣ 74-81

Την πρώτη του νίκη εκτός έδρας πέτυχε ο ΓΑΣ Έδεσσας την περασμένη Κυριακή, καθώς επιβλήθηκε του Μ. Αλέξανδρου Κρύας Βρύσης με 74-81 στην παράταση.








Η ομάδα της Έδεσσας είχε τον έλεγχο του αγώνα σε μεγάλα διάστημα του. Έτσι προηγήθηκε με 29-39 με την έναρξη του 3ου δεκαλέπτου και με 42-53 οκτώ λεπτά & τριάντα εννέα δευτερόλεπτα πριν την λήξη του αγώνα

Στην συνέχεια η ομάδα της Κρ. Βρύσης ξεκίνησε την αντεπίθεση της με αποτέλεσμα να μειώσει στον πόντο ( 57-58 ), δύο λεπτά σαράντα πέντε δεύτερα πριν την λήξη του αγώνα. Μάλιστα πέρασε μπροστά στο σκορ με 59-58 με καλάθι του έμπειρου Πουρλιοτόπουλου. Ο ΓΑΣ Έδεσσας αντέδρασε και με δύο τρίποντα των Υφαντίδη και Δημητρόπουλου πέρασε μπροστά με 59-64 ένα λεπτό και σαράντα πέντε δεύτερα πριν την λήξη του παιχνιδιού. Στη συνέχεια η ομάδα της Κρ. Βρύσης με δύο βολές του Τσιμτσιρίδη και τρίποντο του Παπαδόπουλου, ισοφάρισε σε 64-64, σαράντα πέντε δεύτερα πριν την λήξη του αγώνα. Με επιθετικό ριμπάουντ και καλάθι του Δοδόπουλου ο ΓΑΣ πέρασε ξανά μπροστά στο σκορ με 64-66, είκοσι οκτώ δεύτερα και έξι δέκατα πριν το τέλος. Ο Παπαδόπουλος ευστοχώντας στη μία από τις δυο βολές που εκτέλεσε, έκανε το 65-66. Στην επόμενη επίθεση ο Υφαντίδης μιμήθηκε τον Παπαδόπουλο ευστοχώντας στη μια από τις δύο βολές, κάνοντας το σκορ 65-67. Μάλιστα στην ίδια φάση και καθώς ο Δοδόπουλος είχε πάρει το επιθετικό ριμπάουντ από την δεύτερη άστοχη βολή, ο πρώτος διαιτητής Παπαδόπουλος, «ανακάλυψε» επιθετικό φάουλ, οδηγώντας τον Οξούζη στην «γραμμή της φιλανθρωπίας». Ο Οξούζης ευστόχησε και στις δύο βολές ισοφαρίζοντας το παιχνίδι (67-67). Στην τελευταία επίθεση και καθώς απέμεναν 14΄΄ και 5 δέκατα οι διαιτητές «αρνήθηκαν» φάουλ στον Δημητρόπουλο με αποτέλεσμα ο αγώνας να οδηγηθεί στη παράταση.

Στη παράταση το παιχνίδι ήταν νευρικό με τους παίκτες και τον προπονητή της Κρύας Βρύσης να διαμαρτύρονται συνέχεια, με αποτέλεσμα 3΄ & 43΄΄ πριν την λήξη, το παιχνίδι να διακοπεί και οι διαιτητές να αποχωρήσουν στα αποδυτήρια.

Το παιχνίδι συνεχίστηκε μετά από δεκάλεπτη διακοπή και ο ΓΑΣ εκμεταλλευόμενος μία βολή από την τεχνική ποινή που έδωσαν οι διαιτητές και το εύστοχο δίποντο του Δοδόπουλου διαμόρφωσε το σκορ σε 69-73. Στη συνέχεια ο ΓΑΣ Έδεσσας ήταν πιο ψύχραιμος, ευστοχώντας σε όλες τις βολές που κέρδισε διαμορφώνοντας το σκορ στο τελικό 74-81.


ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ:Παπαδόπουλος,Μητώνας

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ:1o 13-16,2o 29-39 ,3o 40-46,4o 67-67 (κ.α), 74-81 (π.)

ΓΑΣ Μ. Αλέξανδρος Κρ. Βρύσης (Τυριακίδης): Τσιμτσίρίδης 25(4), Μαρασίδης, Πουρλιοτόπουλος 6, Κοκκινίδης Η., Παπαδόπουλος 8(1), Αμιτζόγλου, Κοκκινίδης Δ. Ουγρίνης 13, Οξούζης 20, Μαντζούκης 2, Τοπαλίδης.


ΓΑΣ Έδεσσας (Σταυρόπουλος-Μπιτέρνας): Μποζίνης, Αντωνιάδης, Βεκόπουλος Υφαντίδης 18(2), Τσακώντσης 3, Δημητρόπουλος 23(3), Αργυρός, Μακρίδης, Δαφνής 2, Τσολάκης 2, Μπίκου 2, Δοδόπουλος 31 (1)

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *