Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2015

Πραγματοποιήθηκε το B΄ Διενοριακό Πρωτάθλημα Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης [ΕΙΚΟΝΕΣ]

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά μια ξεχωριστή διοργάνωση ανάμεσα στα παιδιά των Κατηχητικών Ενοριακών Συνάξεων της πόλεως των Γιαννιτσών έλαβε χώρα το Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2015, στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου Γιαννιτσών.

Το 2ο Διενοριακό Πρωτάθλημα Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης (Πιγκ- πογκ) υλοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία. Τους αγώνες

διοργάνωσε η Ενορία Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου Γιαννιτσών, με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας κ κ. Ιωήλ.

Από το πρωί μέχρι αργά το απόγευμα, οι αίθουσες του Πνευματικού Κέντρου του Ιερού Ναού Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου Γιαννιτσών, γέμισαν από τις φωνές και τη ζωντάνια των παιδιών όλων των ενοριών της πόλης των Γιαννιτσών. Άλλα έλαβαν μέρος ως αθλητές κι άλλα χειροκρότησαν τις προσπάθειές τους ως θεατές. Όλα είχαν την ευκαιρία να γνωριστούν μεταξύ τους και να κάνουν φίλους, να βιώσουν τα ξεχωριστά συναισθήματα του αγώνα αλλά και να κάνουν πράξη το «ευ αγωνίζεσθαι».

Μετά το πέρας των αγώνων έγινε απονομή Κυπέλλου στο κατηχητικό με τις περισσότερες νίκες, με την ενορία των Αποστόλων Πέτρου και Παύλου πρώτη στον βαθμολογικό πίνακα.

Η ξεχωριστή αυτή εκδήλωση δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί χωρίς την συμμετοχή και τη βοήθεια των Κατηχητών/τριών και των υπεύθυνων ιερέων όλων των ενοριών των Γιαννιτσών. Ο καθένας με το δικό του τρόπο, με την παρουσία και την εθελοντική προσφορά σε θέσεις κριτών ή γραμματείας, με την ενθάρρυνση για συμμετοχή, με την συμπαράσταση προς τους αγωνιζόμενους ή με την υλικοτεχνική ενίσχυση, έβαλε το δικό του λιθαράκι σε αυτή τη διοργάνωση.

Η μεγαλύτερη ικανοποίηση όσων κοπίασαν για την πραγματοποίηση των αγώνων ήταν η χαρά στα πρόσωπα όλων των παιδιών που συμμετείχαν, είτε αυτά βρέθηκαν πάνω στο βάθρο είτε… γύρω από αυτό!

Ευχή όλων είναι η διοργάνωση αυτή να συνεχιστεί για πολλά χρόνια και να γίνει αφορμή για την πραγματοποίηση παρόμοιων διοργανώσεων. Διοργανώσεις τέτοιες κάνουν πιο δυνατούς τους δεσμούς ανάμεσα στα παιδιά όλων των ενοριών αλλά και του κάθε παιδιού με το Κατηχητικό και την ενορία του και, το σπουδαιότερο, με τον πνευματικό θησαυρό της Εκκλησίας.

Ακολουθούν τα αποτελέσματα των αγώνων σε κάθε κατηγορία:

Αγόρια Δημοτικού

1. Θωμόπουλος Νικόλαος (ενορία Αγίων Πέτρου και Παύλου)

2. Πολυχρονιάδης Φίλιππος (ενορία Αγίας Παρασκευής)

3. Χρυσοστομάκης Σταύρος (ενορία Αγίων Πέτρου και Παύλου)

Αγόρια Γυμνασίου

1. Πουμπουλίδης Κωνσταντίνος (ενορία Αγίας Παρασκευής)

2. Πίττας Δημήτριος (ενορία Αγίας Παρασκευής)

3. Τσαρτσαράκης Κωνσταντίνος (ενορία Αγίας Παρασκευής)

Αγόρια Λυκείου – Φοιτητές – Κατηχητές

1. Μισιώνης Παύλος (ενορία Αγίου Γεωργίου)

2. Τίκης Γεώργιος (ενορία Αγίου Γεωργίου)

3. Τάγκος Γεώργιος (ενορία Αγίων Πέτρου και Παύλου)

Κορίτσια Δημοτικού – Γυμνασίου

1. Χατζηδήμου Κωνσταντίνα (ενορία Αγίων Πέτρου και Παύλου)

2. Γκουλαξίδου Ιωάννα (ενορία Αγίων Πέτρου και Παύλου)

3. Βουλκούδη Αγγελική (ενορία Αγίων Πέτρου και Παύλου)

Κορίτσια Λυκείου – Φοιτήτριες – Κατηχήτριες

1. Αλατζίδου Ανδριάνα (ενορία Κοιμήσεως Θεοτόκου)

2. Χριστίνα Ρεντάκη (ενορία Αγίας Παρασκευής)

3. Καράμπελα Θεοπούλα (ενορία Αγίων Πέτρου και Παύλου). 
 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *