Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2015

IALMOPIA LIVE: Μεγάλη κινητοποίηση για τη δημιουργία του 1ου Χριστουγεννιάτικου Χωριού στην Αλμωπία [ΕΙΚΟΝΕΣ]

Πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 23 Νοεμβρίου στην αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου η πρώτη συνάντηση συλλόγων και φορέων της περιοχής μας και οι προετοιμασίες για τις εκδηλώσεις της εορταστικής περιόδου είναι πλέον γεγονός. Στόχος είναι η δημιουργία ενός Χριστουγεννιάτικου Χωριού το οποίο θα χαρίσει πολλά χαμόγελα και θα προσφέρει ένα άκρως εορταστικό κλίμα σε ολόκληρη την πόλη.


Το παρόν έδωσαν διάφοροι Πολιτιστικοί, Μορφωτικοί και Λαογραφικοί Σύλλογοι της περιοχής μας, ο Εμπορικός Σύλλογος, άνθρωποι της τοπικής μας αγοράς, το Ωδείο, τα τοπικά συμβούλια και πολλοί ενεργοί δημότες μας.

Στο ξεκίνημα της ομιλίας του ο αντιδήμαρχος κ. Τσιμτσιρίδης ευχαρίστησε όλους όσους παρευρέθηκαν στην αίθουσα του Δημ. Συμβουλίου, ενώ τόνισε πως γίνεται μια προσπάθεια να στηθεί το χωριό του Αη Βασίλη στην Αριδαία: "Στόχος μας είναι τα Παραδοσιακά Χριστούγεννα στην Αριδαία, ενώ παράλληλα να αναπτύξουμε δράσεις και στα χωριά μας"

Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο Πρόεδρος της Δημοτικής Ενότητας Αριδαίας Γρηγόρης Ταρασίδης αναφέροντας: "Πιστεύω να ξεπεράσουμε όλες τις δυσκολίες, έτσι ώστε να πραγματοποιηθούν φέτος τα παραδοσιακά Χριστούγεννα. Είναι μια καλή κίνηση για όλη την Αλμωπία μας."

Ο Πρόεδρος της ΔΗ.Κ.Ε. Αλμωπίας Χρήστος Γεωργίου τόνισε πως υπάρχει θέληση να πραγματοποιηθεί κάτι πέρα από τα συνηθισμένα, γίνεται μια τεράστια προσπάθεια για να πάρει σάρκα και οστά το πρώτο Χριστουγεννιάτικο χωριό στην Αριδαία: "Σκοπός μας είναι η συμμετοχή όλου του κόσμου, έτσι ώστε να περάσουμε το μήνυμα των Χριστουγέννων σε όλους τους πολίτες της περιοχής μας. Είναι πολύ σημαντικό να συμμετάσχουν όλου οι πολιτιστικοί σύλλογοι."

Οι εκδηλώσεις θα έχουν φιλανθρωπικό χαρακτήρα, καθώς ο Δήμος Αλμωπίας και η Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση (ΔΗ.Κ.Ε.Α.), σε συνεργασία με το Κοινωνικό Παντοπωλείο θα μαζέψουν τρόφιμα, ρουχισμό κτλ με σκοπό να βοηθήσουν μέσα απ’ όλες αυτές τις δράσεις όσο το δυνατόν περισσότερους συμπολίτες μας που το έχουν πραγματική ανάγκη.

Καταθέστε τις δικές σας ιδέες, τις οποίες μπορείτε να καταθέσετε και στα γραφεία της ΔΗ.Κ.Ε.Α. ή στα τηλέφωνα 2384024772 και 2384024761.


Φωτογραφίες:





ialmopia.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *