Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2015

IALMOPIA LIVE: Αλμωπός - Εδεσσαϊκός 1-1. Δείτε το βίντεο του αγώνα [ΒΙΝΤΕΟ]

Είχε Καραγιαννίδη ο Αλμωπός!


Ακολουθήστε μας στην σελίδα μας στο facebook: "Πρωταθλήματα ΕΠΣ Πέλλας" 




Τον βαθμό της ισοπαλίας μοιράστηκαν οι πρωτοπόροι της Α1 κατηγορίας στο κυριακάτικο ντέρμπι στο Δημοτικό στάδιο Αριδαιας παρουσία 2000 φίλαθλων περίπου. Το κατάμεστο γήπεδο μας παρέπεμπε σε τελικό ή κάποια γιορτή ποδοσφαίρου.

Οι δυο ομάδες πάντως δεν ανταποκρίθηκαν στο αναμενόμενο με τις αποδόσεις τους αφού στο πρώτο μέρος το θέαμα ήταν πολύ μέτριο με λιγοστές φάσεις στα καρέ και των δυο ομάδων.

Μοναδική φάση του πρώτου μέρους το γκολ των φιλοξενούμενων που τους έβαλε μπροστά στο σκορ στο 16 'μολις λεπτό με σκόρερ τον Μάκη Δημητριάδη. Στο 40 ' αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Παπαηλιας αφήνοντας τους Τραιανοφορους με 10 παίκτες.

Αυτή την αριθμητική υπεροχή δεν κατάφεραν να την εκμεταλλευτούν οι γηπεδούχοι που παρόλο που ανέβασαν την απόδοση τους στο δεύτερο μέρος και ισοφάρισαν το παιχνίδι σε 1-1 στο 69' με καρφωτή κεφαλιά του Αργύρη Μουρατιδη μετά από καλοχτυπημενη εκτέλεση φάουλ του Τάσου Ταουσιανη .

Στα τελευταία λεπτά του παιχνιδιού κρίθηκε και το αποτέλεσμα αφού στο 89' η θεαματική επέμβαση του πορτιέρο των γηπεδούχων Καραγιαννιδη απέβη σωτήρια σε τετ α τετ με τον Δημήτρη Λαφαζανιδη διατηρώντας το σκορ στην ισοπαλία.

Η διαιτησία ήταν Των Φωτια,Δελλιο,Μητρου

ΑΛΜΩΠΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ: Καραγιαννιδης Κιουλτσοπουλος (51' Ελευθεριαδης)Κιοσκεριδης ΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ Ζαρογιαννης Καμπανης Μητιτενιδης (46' Παπαδοπουλος Ν.) Ελευθεριαδης Θ. ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ Ταουασνης Μαρκοπουλος(65' ΤΣΟΛΚΑΣ)

ΕΔΕΣΣΑΙΚΟΣ: Κατρατσεας Παπουλιδης Τζουρτζος Πετροφ Παπαηλια Σερετης Βοταρης Παλημανης(51' Χωραφας) Λαφαζανιδης Μεταξας(78' Μουλας) Δημητριαδης(46' Πουπης)

Επιμέλεια: ΧΑΡΑ ΜΑΤΕΝΤΖΟΓΛΟΥ 



Δείτε το βίντεο του αγώνα μέσα από την κάμερα του ialmopia:




ialmopia.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *