Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2015

IALMOPIA LIVE: Στη "μαγική" παράσταση του Μ. Σ. Κωνσταντίας στο Ξενιτίδειο Αριδαίας. Δείτε το βίντεο του ialmopia [ΒΙΝΤΕΟ]

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία την Κυριακή (20/12) το απόγευμα η παράσταση του Μορφωτικού Συλλόγου Κωνσταντίας με τα ποντιακά ήθη και έθιμα των Χριστουγέννων στο Ξενιτίδειο Πνευματικό Κέντρο Αριδαίας.


Ήταν μια πραγματική Γιορτή των Χριστουγέννων!

Είδαμε μια αναπαράσταση του σκηνικού, ένα όμορφο και ζεστό αγρόσπιτο, στο οποίο η επίπλωση και τα οικιακά σκεύη ήταν της παλιάς εποχής. Κατά τη διάρκεια της παράστασης τα παιδιά του συλλόγου μας παρουσίασαν διάφορους χορούς και παιχνίδια. Ο κόσμος πραγματικά αγκάλιασε το πρώτο εγχείρημα των μικρών μας φίλων και χειροκρότησε στο τέλος θερμά τους "μεγάλους" πρωταγωνιστές.

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδάκια και φυσικά στο Μορφωτικό Σύλλογο Κωνσταντίας, ο οποίος μας παρουσίασε μια διαφορετική προσέγγιση του ποντιακού πολιτισμού, μέσα από τη τέχνη του θεάτρου.


Δείτε το βίντεο της εκδήλωσης μέσα από την κάμερα του ialmopia:




Φωτογραφίες:






ialmopia.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *