Δευτέρα 11 Απριλίου 2016

1η αγωνιστική των Play Offs της Α ΕΚΑΣΚΕΜ: Α.Ο.Κ Αιγινιακός - Α.Ο.Κ Βέροιας: 52-50

Για την 1η αγωνιστική των Play Offs του Α΄ τοπικού της ΕΚΑΣΚΕΜ, ο Α.Ο.Κ Αιγινιακός επιβλήθηκε του Α.Ο.Κ Βέροιας στο Αιγίνιο με σκορ 52-50, κάνοντας έτσι το ένα μηδέν στην μεταξύ τους σειρά αναμετρήσεων.

Ακολουθήστε μας στην σελίδα μας στο facebook: "Πρωτάθλημα ΕΚΑΣΚΕΜ"




Το παιχνίδι ήταν ένα πραγματικό ντέρμπι καθ όλη την διάρκειά του, χωρίς να μπορεί κάποια από τις δύο ομάδες να ξεφύγει στο σκορ. Μια νευρική αναμέτρηση με πολλά λάθη και από τις δύο ομάδες κυρίως στην επίθεση.Στο 1ο και 2ο δεκάλεπτο υπήρχε ισορροπία,με τις δύο ομάδες να είναι μαζί στο σκορ κλείνοντας το ημίχρονο στο 27-27. Στο 3ο δεκάλεπτο ο Αιγινιακός πήρε μια διαφορά οκτώ πόντων τελειώνοντας στο 42-34. Στο τελευταίο δεκάλεπτο η ομάδα της Βέροιας κατάφερε να φτάσει το παιχνίδι στον πόντο 7'' πριν το τέλος του,με το σκορ στο 51-50. Στα 3'' πριν την λήξη του παιχνιδιού ο Τσιάμης με 1/2 ευστοχες βολές,μετά από κερδισμένο φάουλ,διαμόρφωσε το τελικό 52-50.

Η 2η αγωνιστική των Play Offs είναι το επόμενο Σάββατο 16/4/16 στην Βέροια στις 18:00. Εάν ο Αιγινιακός κερδίσει περνάει στον τελικό του πρωταθλήματος. Σε περίπτωση ήττας θα γίνει και 3ο παιχνίδι στο Αιγίνιο στις 23/4/16. Η ομάδα που θα συμπληρώσει δύο νίκες προκρίνεται στον τελικό, όπου θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού ΦΟ Αριδαίας-Ζαφειράκης Νάουσας.

Διαιτητές: Μελανίδης Μ., Ντόγκας Ε..

Δεκάλεπτα: 13-13, 27-27, 42-34, 52-50

Α.Ο.Κ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Λοτζιανιώτης): Αργυρόπουλος 8(2), Μωυσίδης 9(2), Κιρκιντζώτης 5, Βαφόπουλος 1, Δαμαλής 7, Παπαμιχαήλ 5, Παπουλίδης 11(1), Τσιάμης 3, Κολαξίδης 3, Τσικούρας, Κοντόπουλος.

Α.Ο.Κ ΒΕΡΟΙΑΣ (Τούσας): Ουσουλτζόγλου, Στεργιούλας, Τσέος, Γκανάς 2, Οικονόμου 7, Πάππου 2, Καπνάς 15(1), Ιωσηφίδης 14 (2), Λέφας, Ταγκίδης 4, Γκεκόπουλος 2, Στόγιος.
aiginiakosbc.blogspot.gr

1 comments:

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *