Πέμπτη 9 Ιουνίου 2016

Στα Λουτρά Πόζαρ η 35η Πανελλήνια Συγκέντρωση Μοτοσυκλετιστών

Μια σημαντική συνάντηση θα λάβει χώρα στα Λουτρά Πόζαρ την επόμενη εβδομάδα. Θα είναι η 35η Πανελλήνια Συγκέντρωση Μοτοσυκλετιστών, ένας θεσμός που συγκεντρώνει μεγάλο αριθμό συμμετεχόντων κάθε χρόνο, όπου κι αν διοργανώνεται. Είναι άκρως θετικό και συνάμα η καλύτερη διαφήμιση για τον τόπο μας, να φιλοξενούνται τέτοιες συναντήσεις στην Αλμωπία.

Διαβάστε παρακάτω την πρόσκληση της ΜΟΤ.Ο.Ε. για την Πανελλήνια Συγκέντρωση των μελών της.

''Η ΜΟΤ.Ο.Ε. διοργανώνει την 35η Πανελλήνια Συγκέντρωση Μοτοσυκλετιστών, 16 εως 20 Ιουνίου (3μερο Αγίου Πνεύματος) στα Λουτρά Πόζαρ, Δήμου Αλμωπίας του Νομού Πέλλας.

Η Ετήσια Γιορτή του Ελληνικού Μοτοσυκλετισμού θα γίνει για πρώτη φορά στην ξεχωριστή αυτή περιοχή, η οποία, πέραν των διάσημων Λουτρών της, προσφέρεται ιδιαίτερα για μοτοβολτες-εξερευνήσεις, εντουροβόλτες, επίσκεψη στο σπήλαιο των Λουτρών.

Θα θέλαμε να επιστήσουμε την προσοχή των φίλων κατασκηνωτών πως, λόγω του ότι η όλη περιοχή είναι δασική, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά οποιαδήποτε χρήση φωτιάς (καμινέτα, ψησταριές κλπ). 

Η συμμετοχή στην 35η Πανελλήνια Συγκέντρωση είναι: 

Για κατόχους ΕΝΕΡΓΗΣ κάρτας ΜΟΤ.Ο.Ε. η Α.ΜΟΤ.Ο.Ε.: 40€ συνολικά για όλες τις μέρες για μοτό και οδηγό και 50€ για μοτό με οδηγό - συνεπιβάτη.

Για ΜΗ κατόχους ΕΝΕΡΓΗΣ κάρτας: 50€ συνολικά για όλες τις μέρες για μοτό και οδηγό και 70€ για μοτό με οδηγό - συνεπιβάτη.''

motoe.gr


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *