Πέμπτη 9 Ιουνίου 2016

Συνάντηση παλαιών παραγόντων, προπονητών και παικτών του Αετού Σκύδρας (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Την ευκαιρία να αναπολήσουν τις καλές στιγμές του Αετού Σκύδρας στα σαλόνια των μεγάλων κατηγοριών είχαν οι άνθρωποι που πλαισίωσαν τον τότε πρόεδρο Γιάννη Ναυρινιάδη, κατά τις περιόδους 1997-2000 και 2006-2011.

Με προσωπική πρωτοβουλία του Γιάννη Ναυρινιάδη οργανώθηκε συνάντηση το βράδυ της Τρίτης στο Τσιπουράδικο Της Πλατείας, στη Σκύδρα, με παρόντες παράγοντες, προπονητές, γυμναστές και ποδοσφαιριστές. Παρευρέθησαν πολλά γνωστά πρόσωπα του ποδοσφαίρου, που δείπνησαν και διασκέδασαν, μιλώντας για την ομάδα του Αετού. Την παράσταση έκλεψε ο Γιώργος Χατζάρας με το ζεϊμπέκικό του.

Τη βραδιά τίμησαν με την παρουσία τους οι προπονητές Χαντζάρας Γιώργος, Μυσίδης Σήφης, Ασλανίδης Βασίλης, Μπίλης Λεωνίδας, Τυριακίδης Γιώργος, Ντίσιος Βαγγέλης, Γαϊτάνος Στέφανος, Σούγγαρης Σπύρος, Ραβούσης Πέτρος, καθώς και οι παράγοντες της ομάδας Ραπτόπουλος Παναγιώτης, Ατμακίδης Γιώργος, Μποζίδης Στέλιος, Ταρασίδης Θάνος, Ηλίας Γεωργιάδης, Ευτυχία Θεοδοσίου, Χρύσα Σταμπουλτζή.

Δείτε εικόνες από την όμορφη βραδιά


















Επιμέλεια:
ΧΑΡΑ ΜΑΤΕΝΤΖΟΓΛΟΥ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *