Πέμπτη 9 Ιουνίου 2016

Στον Παναθηναϊκό η συντοπίτισσα μας Ρούλα Μούλη από την Αριδαία!

Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε επίσημα την απόκτηση της Ρούλας Μούλη, η οποία θα ενισχύσει τους «Πράσινους» την επόμενη αγωνιστική σεζόν.


Η 31χρονη φόργουορντ, που αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στην Τερψιθέα Γλυφάδας, παρουσιάστηκε ιδιαίτερα χαρούμενη στις πρώτες τις δηλώσεις, ενώ, παράλληλα, τόνισε πως θα κάνει ότι μπορεί για να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό να πετύχει τους στόχους του.


Η επίσημη ανακοίνωση του ΑΟ Παναθηναϊκός:
Στον Παναθηναϊκό Α.Ο. η Ρούλα Μούλη!
Ο Παναθηναϊκός Α.Ο. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την Ρούλα Μούλη. Η νεοαποκτηθείσα φόργουορντ γεννήθηκε στις 30/1/1985 και έχει ύψος 1.80μ.


Οι ομάδες στις οποίες έχει αγωνιστεί:
2015-16 ΑΟ Τερψιθέας Γλυφάδας
2014-15 Αναγέννηση Νέου Ρυσίου
2009-14 Άρης Θεσσαλονίκης
2005-09 Α.Π.Σ Siemens
2003-05 Α.Σ. Πρωτέας Ελευθερίου Κορδελιού
2000-03 Παναθλητικός Συκεών


Στις πρώτες τις δηλώσεις ως παίκτρια του Τριφυλλιού, η Ρούλα Μούλη τόνισε στο panathinaikos1908.gr:
«Είμαι πολύ χαρούμενη που ήρθα σε έναν τόσο μεγάλο Σύλλογο. Φέτος γίνεται μια προσπάθεια ανανέωσης της ομάδας και θεωρώ ότι η άρτια οργάνωση που υπάρχει στο τμήμα του γυναικείου μπάσκετ του Παναθηναϊκού Α.Ο., καθώς και η ποιότητα του προπονητικού τιμ, θα φέρουν και τα ανάλογα αποτελέσματα. Εγώ από την πλευρά μου θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό ώστε να βοηθήσω την ομάδα μου να πετύχει του στόχους της. Το μέγεθος του Παναθηναϊκού και η ιστορία του, τον θέλουν να πρωταγωνιστεί και για αυτό θα δουλέψουμε όλοι πολύ σκληρά».





πηγη: sdna.gr

2 comments:

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *