Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2016

Βραβείο Best City Awards 2016 για την πόλη της Έδεσσας!

Σε έναν πολύ όμορφο χώρο, την Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων στο Γκάζι, πραγματοποιήθηκε η τελετή απονομής των Βραβείων Best City Awards 2016. Στην τελετή βραβεύτηκαν δήμοι, φυσικά πρόσωπα, επιχειρήσεις και οργανισμοί, που διακρίθηκαν σε κάποιον από τους τομείς όπως η καινοτομία, η προσβασιμότητα, η προστασία του φυσικού περιβάλλοντος, ο πολιτισμός, η διαχείριση των υδάτων κλπ.

 
 
Ο Δήμος Έδεσσας ήταν ένας από τους Δήμους που έλαβαν Χρυσό Βραβείο στον πυλώνα των Βιώσιμων Πόλεων και την κατηγορία των Αστικών Αναπλάσεων, για το έργο της ανάπλασης της οδού 18ης Οκτωβρίου, της πλατείας Γρανικού και των μεταξύ τους συνδετήριων οδών. Το έργο εντυπωσίασε τόσο με τα καινοτόμα στοιχεία που διαθέτει όσο και με τη λειτουργικότητα του, καθώς έχει βελτιώσει σημαντικά την καθημερινή ζωή των πολιτών με τη δημιουργία πολλών καλαίσθητων και χρηστικών χώρων, αλλά και σημείων αναφοράς για διάφορες ηλικιακές ομάδες. 


 
Το βραβείο παρέλαβε ο Δήμαρχος Έδεσσας κ. Δημήτρης Γιάννου και ο Αρχιτέκτονας Μηχανικός κ. Γιώργος Γρεβενάρης, που είχε μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας μελέτης την ευθύνη για το σχεδιασμό και την παρακολούθηση της υλοποίησης του έργου. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Αντιδήμαρχος και Γ.Γ. της ΚΕΔΕ κ. Γιάννης Μουράτογλου, ο Αντιδήμαρχος κ. Αναστάσιος Δίου, ο Δημοτικός Σύμβουλος και Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Γιάννης Χατζόγλου, ο Διευθυντής των Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Έδεσσας κ. Ηλίας Γκουγιάννος και ο Μηχανικός και μέλος της ομάδας έργου κ. Θόδωρος Δανιηλίδης. 


 
Ο κ. Γιάννου τόνισε ότι πρόκειται για ένα έργο που σχεδιάστηκε και μελετήθηκε αποκλειστικά από στελέχη του Δήμου Έδεσσας, χωρίς τη συνδρομή εξωτερικών συνεργατών και αποτελεί ένα άριστο δείγμα συνεργασίας και μεγάλης αποτελεσματικότητας από την «οικογένεια» του Δήμου Έδεσσας. Για το λόγο αυτό ευχαρίστησε τόσο τους αιρετούς του συνεργάτες που στήριξαν το έργο, όσο και τα στελέχη της τεχνικής υπηρεσίας, του προγραμματισμού και του πρασίνου, που συνεργάστηκαν άριστα και μας έδωσαν αυτό το εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *