Πέμπτη, 27 Οκτωβρίου 2016

Κυκλοφορούν οι Νέοι Ορίζοντες και τα Νέα της Αλμωπίας

Κυκλοφορούν και αυτή την εβδομάδα οι εφημερίδες Νέοι Ορίζοντες και Νέα της Αλμωπίας με πλούσια ύλη και καυτά θέματα. Τις εφημερίδες μπορείτε να τις προμηθευτείτε από επιλεγμένα περίπτερα των Γιαννιτσών, της Σκύδρας, της Έδεσσας και της Αριδαίας καθώς και μπορείτε να γίνετε συνδρομητές τηλεφωνόντας στα 23810 22180, 2384300538 και 23820 63866.

Διαβάστε στους Νέους Ορίζοντες:
Για την μάστιγα που υπάρχει για τα αδέσποτα σκυλιά. Ακόμη η εφημερίδα φιλοξενεί δηλώσεις του αντιδημάρχου Καθαριότητας του Δήμου Σκύδρας, Χρήστου Μακρίδη που διαβεβαιώνει ότι θα δοθεί μάχη ώστε η καθαριότητα να μην πάει σε ιδιώτες. Ακόμη αναδυκνύει την πρώτη εμφάνιση της φιλαρμονικής του Δήμου Έδεσσας με την ευκαιρία της απελευθέρωσης από τον Τουρκικό ζυγό.

Διαβάστε στα Νέα της Αλμωπίας:
Στα Λουτρά Λουτρακίου το 2019 θα γίνει η συνεδρίαση του Δικτύου ιστορικών Λουτροπόλεων Ευρώπης. Έκδηλη είναι η ανησυχία για το ότι στην Αλμωπία μπορεί να λειτουργήσουν δυο τάξεις για παιδιά μεταναστών. Ακόμη σημαντικές είναι οι παρεμβάσεις της Δημοτικής αρχής Αλμωπίας στην πόλη της Αριδαίας. Τέλος διαβάστε όλα τα σενάρια για την επιλογή του Νέου Γενικού γραμματέα καθώς και για τον ανασχηματισμό που θα γίνει έως την 1η Νοεμβρίου 2016.

ΕΜΦΑΣΗ ΣΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ-ΤΗΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *