Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2016

Εκανε την έκπληξη η Πέλλα 0-2 τον Απόλλωνα στην Κρύας Βρύση

Παίζοντας οργανωμένα, αποφασιστικά και με εμφανώς καλύτερη φυσική κατάσταση στο β μέρος ο νεανικός Μ. Αλέξανδρος Πέλλας έκανε την έκπληξη σήμερα στην Κρύας Βρύση νικώντας καθαρά και δίκαια 0-2 τον Ιστορικό τοπικό Απόλλωνα.

Τ α μέρος ήταν μέτριο ποιοτικά με φλύαρη υπεροχή των γηπεδούχων και μοναδική αξιόλογη φάση ένα σουτ του Βασιλέιου που μπλόκαρε στην κλειστή του γωνία ο Μουρζίδης.

Στο β μέρος η Πέλλα βγήκε με πιό επιθετικούς προσανατολισμούς εκμεταλευόμενη περισσότερο τους ανοιχτούς χώρους . Ετσι στο 50 ο Σαλίκας με εντυπωσιακή κούρσα και συρτή σέντρα ακριβείας έδωσε την δυνατότητα στον Κατσαμακτσή να γράψει το 0-1 και στο 75 ο Ζιώγας δημιούργησε το δεύτερο γκολ με σκόρερ τον Καρασμάνη. Ενδιάμεσα οι νικητές διαμαρτυρήθηκαν και για ένα πέναλτυ σε ανατροπή του Κτσαμακτσή από τον Κουτρούμπαλο

Μοναδική αντίδραση του Απόλλωνα μια ευκαιρία με τον Βούλγαρη ,πριν αποχωρήσει τραυματίας
Διαιτητής Ατζαμιδάκης


ΑΠΟΛΛΩΝ Σκαπέρδας, Γαβριηλίδης, Παπαδόπουλος Γ.(65 Βαμβακίδης), Κουτρούμπαλος, Τσιρακίδης, Ευθυμίου, Βασιλείου, Πετρίδης, Βούλγαρης (61ο Τσίκος), Παρράς (84 Γκόγκος), Μπουρδάνος.

ΠΕΛΛΑ: Μουρζίδης, Παναγιωτέλης, Ίμπας, Κατσαμακτσής, Σαλίκας (65 Καρασμάνης), Μπρατσούδης Α.(71 Ρέκος), Πανταζίδης, Σιαματάς, Ζώγας (88 Σιάγκας), Τζιότζιος. Ιωσηφίδης.
 
 
 
απο το anonym-filathlos.blogspot.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *