Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2016

Γερμανία: Τέταρτη φορά Καγκελάριος; Η Άνγκελα Μέρκελ ανακοίνωσε την υποψηφιότητά της

Η Άνγκελα Μέρκελ ανακοίνωσε ότι θα είναι υποψήφια καγκελάριος της Γερμανίας διεκδικώντας μία τέταρτη θητεία, μετέδωσε πριν από λίγο το Γερμανικό Πρακτορείο Ειδήσεων (DPA).



Όπως επιβεβαίωσαν πολλά πρακτορεία ειδήσεων το δήλωσε σε συνάντηση της ηγεσίας του χριστιανοδημοκρατικού κόμματος σήμερα (20/11) στο Βερολίνο, σύμφωνα με κύκλους του κόμματός της.

Η 62χρονη Kαγκελάριος συνέδεσε την υποψηφιότητά της με την εκ νέου υποψηφιότητά της ως προέδρου του κόμματός της, ενώ δημόσια θα το ανακοινώσει στην βραδινή συνέντευξη τύπου, σύμφωνα με το περιοδικό Spiegel.

Η Μέρκελ είναι πρόεδρος του χριστιανοδημοκρατικού κόμματος από το 2000 και βρίσκεται στην εξουσία από το Νοέμβριο του 2005. Εάν επανεκλεγεί τον 2017 θα είναι καγκελάριος επί 12 χρόνια και αν παραμείνει και μετά θα είναι όσα και ο Χέλμουτ Κολ.
 
 
 
 
www.newsbomb.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *