Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2016

ΟΑΕΔ - Δώρο Χριστουγέννων 2016: Ποιοι το δικαιούνται και πότε θα δοθεί

Διαβάστε αναλυτικά ποιοι είναι οι δικαιούχοι για το δώρο Χριστουγέννων του ΟΑΕΔ και πότε αναμένεται να δοθεί.



Το δώρο Χριστουγέννων για ανέργους του ΟΑΕΔ αναμένεται φέτος όπως και πέρυσι να δοθεί από τον οργανισμό λίγο πριν ή μέσα στην εορταστική εβδομάδα, ενώ εκείνοι που το δικαιούνται είναι οι επιδοτούμενοι άνεργοι του ΟΑΕΔ εφόσον έχουν επιδοτηθεί το διάστημα απο 1 Μαΐου 2016 εως και 31 Δεκεμβρίου 2016.

Το ποσό που δικαιούνται οι επιδοτούμενοι άνεργοι είναι ίσο με το επίδομα ανεργίας εφόσον έπαιρναν το βοήθημα από 1ης Μαΐου μέχρι 31 Δεκεμβρίου 2016.

Εφόσον έπαιρναν επίδομα για διάστημα μικρότερο από το παραπάνω θα δικαιούνται οικονομική ενίσχυση ίση με τρία ημερήσια επιδόματα ανεργίας για κάθε μήνα επιδότησης.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *