Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2016

5ος Κύκλος Ανοιχτών Διαλέξεων στην Αριδαία με θέμα: «Μαθησιακές Δυσκολίες και ο Ρόλος των Γονέων»

5ος Κύκλος Ανοιχτών Διαλέξεων στην Αριδαία με θέμα: «Μαθησιακές Δυσκολίες και ο Ρόλος των Γονέων»
 

Τη Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2016 ώρα 18:00 - 20:00 στο Ξενιτίδειο Πνευματικό Κέντρο θα πραγματοποιηθεί ομιλία με θέμα: «Μαθησιακές Δυσκολίες και ο Ρόλος των Γονέων » με εισηγήτρια την κα. Βυρσωκινού Χριστίνα, Ψυχολόγο του ΚΕΔΔΥ Πέλλας. Στην ομιλία θα παρουσιαστούν οι κυριότερες κατηγορίες μαθησιακών δυσκολιών που εμφανίζουν τα παιδιά, τα συμπτώματά τους και τρόποι αντιμετώπισης/διαχείρισης. Έμφαση επίσης θα δοθεί στον σημαντικό ρόλο των γονέων.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στο 23810-51174 ή να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του Κέντρου Πρόληψης www.kporama.gr

Στους συμμετέχοντες θα δοθούν βεβαιώσεις.

Με εκτίμηση

Ο Επιστημονικά Υπεύθυνος

Λάζαρος Σιάντσης

Κλινικός Ψυχολόγος - Ψυχοθεραπευτής

Η Υπεύθυνη της Δράσης

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *