Παρασκευή, 4 Νοεμβρίου 2016

Δημιουργία χώρων στάθμευσης στο κέντρο της Αριδαίας

Ξεκίνησαν και θα ολοκληρωθούν τις επόμενες μέρες οι εργασίες ασφαλτόστρωσης για τη δημιουργία χώρων στάθμευσης γύρω από το Διοικητήριο Αριδαίας (Άσπρη Αποθήκη).

Ο Δήμος Αλμωπίας διαθέτει 24.000 ευρώ για την ανάπλαση της συγκεκριμένης τοποθεσίας, που όλα τα προηγούμενα χρόνια αποτελούσε μνημείο εγκατάλειψης.

Με αυτή την ουσιαστική παρέμβαση αλλάζει η άσχημη εικόνα με τις δεκάδες λακκούβες, ενώ ταυτόχρονα δημιουργούνται χώροι στάθμευσης για τους συμπολίτες μας σε ένα κεντρικό σημείο της πόλης. Παράλληλα, θα διευκολυνθούν οι μαθητές και οι καθηγητές του 1ου Γυμνασίου, οι οποίοι αναγκάζονταν πολλές φορές να περπατούν μέσα στις λάσπες για να φτάσουν στο σχολείο τους.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *