Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2016

Football League: Ο πανηγυρισμός και η φανέλα της συμπαράστασης! Τι δήλωσε ο συντοπίτης μας Κώστας Κυριακίδης

Ο Κώστας Κυριακίδης μιλάει στη "Μetrosport" για την εντυπωσιακή κίνηση των συμπαικτών του - Τι λέει και ο Κώστας Χατζής για την ενέργεια αυτή...

Το ποδόσφαιρο είναι κι άλλα πέρα από το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι. Είναι εικόνες, είναι λεπτομέρειες, είναι στιγμές. Στο χθεσινό φύλλο της «Μ», έγινε αναφορά για την αφιέρωση των παικτών του Αγροτικού Αστέρα στον Κώστα Κυριακίδη.


Στις 21 Ιουλίου η ΠΑΕ ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτηση του. Δυόμιση μήνες περίπου μετά, ο 23χρονος Κυριακίδης είχε «ραντεβού» με την ατυχία, διότι πληροφορήθηκε για τη ρήξη προσθίου χιαστού. Τουλάχιστον έξι μήνες εκτός.



«Σημαίνει πολλά για μένα»



Οι συμπαίκτες του, όμως, δεν τον ξέχασαν. Σήκωσαν ψηλά τη φανέλα του μετά από το γκολ του Φελίπε στο ματς με τον ΑΟΤ: «Με συγκίνησαν. Με άγγιξε. Ηταν κάτι πολύ σημαντικό για μένα, σημαίνει πολλά», ήταν επί λέξει οι κουβέντες του συγκινημένου Κώστα Κυριακίδη στη «Μetrosport».


«Μπορεί να είμαστε λίγο καιρό μαζί ως ομάδα, αλλά είμαστε δεμένοι. Είμαστε οικογένεια. Κι αυτό φάνηκε. Δεν είναι κάτι τετριμμένο. Από την αρχή έτσι είμαστε. Τους ευχαριστώ πολύ. Ξέρω ότι είναι δίπλα μου», πρόσθεσε ο 23χρονος αμυντικός, που ήταν παρών στις εξέδρες του γηπέδου. Αλλωστε, τους ευχαρίστησε με δάκρυα στα μάτια και μετά το παιχνίδι.


«Εφαγε τζάμπα κίτρινη και ο Κώστας (σ.σ. ο Χατζής)», είπε χαμογελώντας ο Κυριακίδης.



«Δεν το βάζω κάτω»


Την Παρασκευή ή την προσεχή Δευτέρα θα κάνει επέμβαση με τον Μπάμπη Λαζαρίδη, αφού περιμένει να υποχωρήσει το υγρό από το γόνατο του. «Πιστεύω, ότι παρά τη δύσκολη συνέχεια, θα πάνε όλα καλά. Ξεκίνησα δυνατά και τώρα προέκυψε αυτό. Κάθε εμπόδιο σε καλό, όμως. Δεν το βάζω κάτω. Θα επιστρέψω πιο δυνατός», υπογράμμισε.



Πάντως, οι συμπαίκτες του, πίστευαν στη νίκη. Ηταν προετοιμασμένοι με τη φανέλα. «Εκεί φαίνεται η ομάδα, αλλά ήμασταν και σίγουροι. Το πιστεύαμε», δήλωσε επίσης στη «Μ» ο Κώστας Χατζής για να συμφωνήσει μαζί του ο Κυριακίδης: «Εχουμε πραγματικά καλή ομάδα».

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *