Παρασκευή, 4 Νοεμβρίου 2016

Κάλεσμα Αλμωπού Αριδαίας

Το ΔΣ του ΑΛΜΩΠΟΥ ΑΡΙΔΑΙΑΣ απευθύνει κάλεσμα σε όλο τον φίλαθλο κόσμο της Αλμωπίας και του Ν. Πέλλας, ενόψει του αγώνα με την ΑΠΕ ΛΑΓΚΑΔΑ την ερχόμενη ΚΥΡΙΑΚΗ 6 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ και ώρα 15:00 στο Δ. Στάδιο Αριδαίας. 
 
Η παρουσία όλων μας κρίνεται απαραίτητη, για να βοηθήσουμε με τον δικό μας μοναδικό τρόπο το τεχνικό επιτελείο και τους ποδοσφαιριστές μας ,να μας κάνουν να πανηγυρίσουμε μια ακόμη επιτυχία και να οδηγήσουν ακόμα ψηλότερα την ιδέα που λέγεται ΑΛΜΩΠΟΣ. Την Κυριακή δεν πρέπει να λείψει κανείς από το γήπεδο της Αριδαίας, η ομάδα αξίζει την συμπαράσταση μας και μπορεί να μας κάνει υπερήφανους.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *