Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2016

Κυπελο Γ' Εθνικής: Αποκλείστηκε ο Αλμωπός 2-1 στον Λαγκαδα

1ος όμιλος


Την πρόκριση της στην επόμενη φάση του Κυπέλλου της Γ΄Εθνικής, πήρε η ΑΠΕ Λαγκαδά που κέρδισε με 2-1 στην έδρα της τον Αλμωπό Αριδαίας, σε αγώνα για τον 1ο όμιλο του θεσμού.

Στον τελικό του 1ου ομίλου του Κυπέλλου της Γ΄Εθνικής όπου και θα βρει μπροστά της τον Απόλλων Καλαμαριάς, από τον οποίο απέχει δύο βαθμούς στο πρωτάθλημα, πέρασε η ΑΠΕ Λαγκαδά. Έπειτα από ένα πρώτο ημίχρονο χωρίς κάποια αξιόλογη φάση στο παιχνίδι, το συγκρότημα του Αλέξανδρου Κατικαρίδη, ήταν αυτό το οποίο μπήκε καλύτερα στην επανάληψη.

Αυτό είχε σαν συνέπεια στο 53΄ να προηγηθεί στο σκορ, χάρη σε κεφαλιά του Κρυστάλλη. Από το σημείο εκείνο και μετά η ΑΠΕΛ, είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού και στο 65΄ κατάφερε, με πλασέ του Παυλίδη να ζευγαρώσει τα τέρματα της. Η ομάδα της Πέλλας έπειτα από την εξέλιξη αυτή, προσπάθησε να φτάσει στην επίτευξη ενός τέρματος που θα την έβαζε και πάλι στο παιχνίδι, κάτι το οποίο κι έγινε στο 84΄με το πλασέ του Καραγιάννη στο 84΄.

Από το σημείο εκείνο κι έπειτα η ομάδα του Γιώργου Τυριακίδη ενέτεινε τις προσπάθειες της προκειμένου να φτάσει στην ισοφάριση, κάτι που θα μπορούσε να είχε συμβεί στην φάση του 86΄, ο Ελευθεριάδης όμως δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Καρυπίδη, με το ήδη υπάρχον σκορ να μένει ως έχει μέχρι το τέλος του αγώνα.

ΑΠΕ ΛΑΓΚΑΔΑ (Αλέξανδρος Κατικαρίδης): Καρυπίδης, Μουχάλης, Ντόσης, Κοντέων, Καραμανλής, Ξανθόπουλος (70΄ Ντούνγκα), Παναγιωτούδης, Καρακατσάνης, Κρυστάλλης (60΄ Παυλίδης), Αχαλινόπουλος, Πολίτης (75΄ Αθανασιάδης).

ΑΛΜΩΠΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ (Γιώργος Τυριακίδης): Καραγιαννίδης, Μιχαηλίδης, Παπασυμεών, Παπαζούδης, Ζαρογιάννης, Γ. Ελευθεριάδης, Θ. Ελευθεριάδης (61΄ Διαμαντίδης), Κοβάτσης, Σιδώρης (53΄ Καραγιάννης), Λ. Ελευθεριάδης, Τσιμτσιρίδης (72΄ Παντελίδης).




Απόλλων Καλαμαριάς – Ορφέας Ξάνθης 4-1
(16′ Καλαϊτζίδης, 62′-65′-76′ Νικολόπουλος / 87′ Ξαντινίδης)


ΑΠΕ Λαγκαδά – Αλμωπός Αριδαίας 2-1
(53′ Κρυστάλλης, 65′ Παυλίδης / 83′ Καραγιάννης)


Τελικός (22/2)


Απόλλων Καλαμαριάς – ΑΠΕ Λαγκαδά



sdna.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *